Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól lehet szülő nélkül elmenni
abortuszra?
Az még senkinek nem jutott eszébe hogy mondjuk egy emberi lényben lehetne annyi felelősség hogy mondjuk dugás előtt gondolkozzon el azon hogy, vajon ha ebből most gyerekem lesz mit csinálok vele? Ha ezt az emberek szem előtt tartanák sokkal kevesebb arányban fordulna elő hogy ilyen "nehéz" kérdés előtt kelljen valakinek állnia. Van már annyi dolog védekezésre, de nem, mert minek az. De lehet én vagyok a hülye és itt mindenki aki ilyen kérdést tesz fel, allergiás a gumira.
2013. ápr. 8. 14:25
Kedves utolsó!Én is védekezés mellett lettem terhes!Óvszer kiszakadt,bevettem egy eseményutánit és mégis!Úgyhogy előfordul még így is az ilyen!Gondolkozz mielőtt beszélsz!Főleg,ha még nem voltál ilyen helyzetben!
2013. ápr. 8. 14:57
12-es!
Én is nyugodt ember vagyok ezért a hozzászólásodra nem is reagálok! De véleményem van ám rólad:)
2013. ápr. 8. 18:36
Azért csak reagáltál... 12es voltam.
Többieknek: én gyógyszer mellett lettem terhes pl... persze ettől függetlenül sok a felelőtlen ember, de mindenki hibázik, esetleg nem ilyen komoly dologban.
Szerintem az ilyen helyzetben lévő embereknek komolyabb segítséget kellene nyújtani, mint amilyet most kapnak és nem csak még nagyobb lelki válságba sodorni őket.
Mindhárom alternatívát ismertetni kellene velük, a pro és kontra érveket, nem kórházak előtt gyilkosnak bélyegezni tinilányokat. Aki a magzatokra ennyire odafigyel, az legyen tekintettel az élő embertársaira is.
2013. ápr. 9. 14:50
15/26 anonim válasza:
A kérdés megválaszolása helyett mindenféle hülye magzatgyilkolásos szöveget irtatok ide, de senki nem gondolt bele, hogy tévedni emberi dolog és lehet nem is volt hibás véletlenül igy alakult, és egy gyermek vállalása egy egész életre nagy felelőséggel jár, nem lehet minden helyzetben és esetben megtartani, igy például, ha egy szerencsétlen, rosszul járt tinédzserről van szó...Át kell gondolni, ha van lehetőség és körülmény akkor nem abortuszra folyamodni egyből természetesen..de ha arra kerül a sor, akkor igy kellett történnie, nem kell utána bánni és a jövőben oda figyelni sokkal jobban, hogy többé ne történjen ilyesmi...18 éves kortól a te saját felelőséged, hogy döntessz, előtte jobbik esetben a szülők segitenek neked mindenben...
2013. ápr. 9. 19:28
Hiába töröltetitek folyton,akkor is leírom,hogy:
Ez a te döntésed,de a radikális abortusz ellenesek,akik megpróbálnak lebeszélni,nem fogják helyetted felnevelni.
2013. ápr. 10. 06:04
Kedves 17-es!
Miután megtanultál csúnya szó nélkül írni így nem leszel töröltetve! Attól hogy egy érthető csúnya szóba teszel egy kukacot attól még az marad! A másik dolog meg hogy de igen több ezren nevelnék fel helyette!
2013. ápr. 12. 11:06
Azon kívül hogy vannak akiknek nem tetszenek az abortusszal kapcsolatos negatív vélemények valaki foglalkozott már avval hogy egy fiatal lány mit kockáztathat egy abortusszal? Tessenek rákeresni a netten a kockázatokra! Egyszer talán majd szeretne babát!
2013. ápr. 12. 11:15
És te/ön hány százalékra tudja garantálni,hogy normális család fogja felnevelni és nem kerül árvaházba?
2013. ápr. 12. 11:29
Ja és azt nem fűzöm hozzá,hogy a szülésbe is bele lehet halni.
2013. ápr. 12. 11:31
Kapcsolódó kérdések: