Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy kívánom. Ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy kívánom. Ez normális?

Figyelt kérdés

Pár hete megismertem egy srácot, akivel azóta csak párszor beszélgettem, de mindig rám mosolyog, és egyértelmű, hogy tetszek neki.:) Sajnos még nincs közöttünk semmi olyasmi.:( De én már most megőrülök érte.:$ Úgy kívánom...:S Már nemis csak a csókját, hanem mindenét együttvéve.:D Normális ez? Még szűz vagyok, és eddig mégcsak egy barátom volt - vele még a csókig sem jutottunk el, mert nem szerettem.:/ Nem akarom odaadni magam rögtön, de úgy érzem, nem tudnék ellenállni, és ha összejönnénk, lehethogy hülyeségekbe is belemennék. Hogy fogjam vissza magam?

16/L

2009. szept. 21. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Ha átestek az első csókon, utána ha nem is feküdtök le pettingelhettek.
2009. szept. 21. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, mivel most abban a korban vagy, hogy erőssen dolgoznak benned a hormonok. Minden lány a te korodban elfantáziálgat jó pasikról a tettek szintjén is. Sokan ebben a korban veszítik el szüzességüket. Csak azért okosan álljál a dolgokhoz és legyen benned némi női büszkeség. Minnél tovább tartogatod magad a fiúnak, annál kívánatosabb leszel számára és viszont. Ha elsieted a dolgot, akkor nem biztos, hogy az egy komoly kapcsolat jó kezdete.
2009. szept. 21. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!