Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek bejön, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön, ha egy lány ilyen?

Figyelt kérdés

Magas, vékony, kicsit kerek arc, középszőke, mellig érő haj, kék szem, telt ajkak, az átlagosnál picit nagyobb mell, átlagos fenék, csípő, comb, kicsit száraz bőr, de nem pattanásos.

Általában kedves, kicsit visszahúzódóbb, csendes (kivéve, ha nagyon közeli barátokkal van), mindenről van véleménye, de nem mindig osztja meg másokkal. Van humora, de mégis kilóg a többiek közül. Szeret olvasni, énekelni, rajzolni. Lovagol és szereti az állatokat. 13 éves lány.

Kérlek mondjátok el a véleményeteket, mert érdekelne. Pozitív és negatív egyaránt jöhet. :)

2013. ápr. 6. 16:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mit sem ér a többi testi adottság, ha az arcod csúnya.
2013. ápr. 6. 16:49
 12/18 anonim ***** válasza:
A belső a fontos,nem a külső :P 11-es
2013. ápr. 6. 17:01
 13/18 anonim ***** válasza:
A külső megfog, a belső megtart. Kedves 12-es.
2013. ápr. 6. 17:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha engem a külsején meg fog 1 dolog az már nekem elég!!
2013. ápr. 6. 17:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Most komolyan, egy 13 éves mondhatni kislányra buktok, aki ad magáról egy pár sor leírást?

Meg istennőnek nevezitek? Jézusom, remélem nem huszonévesek vagytok...

2013. ápr. 6. 17:37
 16/18 Polipop ***** válasza:

Jesszuskám... Azért látom az "átlagosnál picit nagyobb mellek" (13 évesen aztán hatalmas lehet) mellett a Jóisten rengeteg egóval is megáldott. Szerintem egyelőre ne azon törd magad, hogy hány srácnak jönnél be.

Mellesleg utálom, amikor valaki azt mondja, hogy kilóg a többiek közül. A "többiek" sem egy birkanyáj, mindenkinek van egyénisége, jöjjetek már rá!

De tartozom egy vallomással. Lány vagyok, csak kíváncsiságból olvastam el az önjellemzésedet. Szerintem te - főleg ennyi idősen (iigen, gondolom, hogy te sokkal érettebb is a korodnál, egy felmérés szerint ugyanis a kamaszok 100%-a érettebb a koránál) nem tudod reálisan megítélni önmagadat, tehát itt lesz értelmetlen a kérdésed.

2013. ápr. 6. 19:32
 17/18 anonim ***** válasza:

"kedves, kicsit visszahúzódóbb, csendes (kivéve, ha nagyon közeli barátokkal van)"

-ilyet keresek

csak az a baj hogy én már töcskölni is akarok te meg még nem :))

f19

2013. ápr. 6. 19:40
 18/18 richie1215 válasza:
szerintem tökéletes!
2013. ápr. 13. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!