Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a szeretőmbe, ő persze nem is sejti?
és nős...
Véget kéne vetni ennek az egésznek? Én hetek óta nem jártam ennyire fellegekben.:(
Én is szerelmes voltam (vagyok :( ) egy nős pasiba. Igazából nem szerettem volna tőle semmit, mert 21 évvel idősebb tőlem, jól élnek -szerintem-, gyerekeik vannak. De hát teljesen odavagyok érte. Sajnos egy helyen dolgoztunk évekig, csak szenvedtem miatta. Most átthelyeztek egy másik helyre, talán így majd eltudom felejteni, de most nagyon rossz h nem látom.
Én azt tanácsolom felejtsd el, és keresd meg a párod, akivel hosszú távra is tudsz tervezni. Én 5 évig szenvedtem, 5 évet vesztegettem el az életemből a semmire. Soha sem akartam volna h hagyja el a családját esetleg értem ha úgy alakult volna köztünk. Az érzéseim miatt képtelen voltam elszakadni tőle, látnom kellett mindennap...már tudom nagy hülye voltam!
2-es, sokuk még meg is kapja otthon, és mégis.
Kérdező: ha már így jártál élvezd ki minden gyönyörét és majd búját. Aztán keress majd egy kölcsönösen vállalható kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!