Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tippek első puna borotválásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek első puna borotválásra?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Altasd el. Mert a végén megharap! Agresszív állat ám, és milyen veszedelmes!
2013. ápr. 6. 13:05
 2/11 anonim ***** válasza:
ne vágd meg magad :D
2013. ápr. 6. 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:
igen én is ennyit tudok javasolni: ne vágd meg magad.
2013. ápr. 6. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:

kádban csináld,meleg vizben,fürdés közben,mert ugy felpuhul a bőr és könnyebb a borotválás

egy fiu

2013. ápr. 6. 13:07
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
Ne borotváld a puncid, csak ollóval vágd le a bugyiból kilógó szőrszálakat.
2013. ápr. 6. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Vagy inkább a tus alatt! At egyből leviszi a víz a szőrt..
2013. ápr. 6. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp használj borotvahabot és ne egy pengés borotvát, hanem több pengéset, és igen, ne vágd meg magad , sok sikert :)
2013. ápr. 6. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Férfiként már volt elégszer borotva a kezemben, de nekem se mondta el az alapszabályokat az én apám, szóval :-):

Szőrnövekedés irányában borotválunk, egyenletes, egyenes mozdulatokkal. Nem kaparászunk a borotvával, oldalra nem mozgatjuk, mert akkor megvág! Nem fejtünk ki nagy erőt, mert ha hirtelen megszalad a borotva, akkor csúnyán megvághat! Csak lazán, puhán! Borotválás előtt meleg vízzel kicsit átdörzsölni a kiszemelt részt, hogy felpuhuljon a bőr, majd borotvahabbal nem túl vastagon bekenni!

A többpengés, krémezőcsíkos borotvák általában jó minőségűek és kisebb a balesetveszély, mint más típusúval.

Új borotvával kezdd, mert a régiek (pláne ha mondjuk lábszőrt borotváltál vele) pengéi sérültek lehetnek, könnyebben megsérthetnek.

2013. ápr. 6. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Szőrnövekedéssel ellentétes irányban borotválunk...
2013. ápr. 6. 17:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Még gondolkodom, hogy esetleg ugyanarra gondolunk-e, csak félreértük egymást..

Fotót nem találtam, de egy egyszerű példa: Az ember arcán lefelé nő a szőr általában és felülről lefele borotválunk (kivéve ha már csak nagyon pici van, de az más kérdés).

2013. ápr. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!