Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a fiúk? Már nem az első ilyen eset.
Megismerkedek egy sráccal,hetekig minden nap órákat beszélünk skypeon meg facebookon. Megbeszélünk egy (újabb) találkozót. Készülök rá rendesen,kiteszek magamért,ne legyen neki valami miatt ciki megjelenni velem,meg persze,hogy kedvébe járjak,és végül találkozunk. Minden úgy megy,ahogy kellene,látszólag szimpatikusak vagyunk egymásnak. Az egész smárolással végződik,vagy ha az elsőnél nem,a második találkozásnál. Aztán pár nap elteltével benyögi,hogy nem szerelmes,nem akarja,vagy egyáltalán nem ír semmit. Én meg azóta se tudom egyik esetben sem,mit rontottam el. Nem vagyok az a fajta,aki kiteszi mindenét,és egyből nekiesik a fiúnak,a csók is csak azért szokott lenni,mert ő akarja. De ennyi. Megértjük egymást,figyelek rá végig,aztán volt-nincs. Nem az bánt,hogy így alakul,mert ha nem,akkor nem lehet erőltetni. De egyik se mondja meg,hogy mi volt a baja,mert azért ez a "nem megy" dolog kicsit gyanus. Vagy akkor minek kell lesmárolnia,meg jópofizni végig?
L
"de egyik se mondja meg,hogy mi volt a baja"
Ha úgy érzed, van valami bajuk, akkor diplomatikusan kérdezd meg, mi az, ami miatt így felveszik a nyúlcipőt. Ne lepődj meg, ha továbbra sem válaszolnak, ez kínos kérdés.
A lényeg viszont, hogy nem is feltétlenül szükséges tudnod, hogy mindez miért van. Nem vonzódnak hozzád és kész, menni kell tovább. Ne akarj megfelelni, ne akard ennyire a legjobb oldalad adni. Most úgy érzed, kevés volt, amit nyújtottál, pedig szerintem jobban jönnél ki, ha nem akarnál többet nyújtani magadnál...
"készülök rá rendesen, kiteszek magamért..."
Szerintem ez. Nekem személy szerint jobban bejön, ha egy lány magát adja, és nem azt látom rajta, hogy mindenképp meg akar felelni, hanem azt, hogy jól akarja érezni magát.
22F
Nagyon sokszor nem kell tudni hogy miért nincs tovább. Talán ha az igazságot mondaná el valaki akkor esetleg nagyon csúnyán megbántana lelkileg. Végül is mindig van oka hogy miért viselkedünk így.
Lehet hogy azért mert túlságosan készülsz rá, és már az első találkozásnál olyan nyomulós érzése van a srácnak. Volt már rá példa nálam is hogy tök jól dumálgattam egy csajjal majd a találkozásnál amikor előttem volt hús-vér valójában nem tetszett az egész ahogy volt. Nem tetszett a hangja, és az hogy annyira lovagolt témákon, már zavaró volt. Mégis végig játszottam a napot, végül is nem akartam megbántani és csak úgy faképnél hagyni. A végén én is adtam esélyt egy csóknak, de az sem vonzott.. Okosabbnak láttam ha nem is reagálok többé, mert igazából megbántani sem akartam..
Szóval mint írtam sok ok lehet. A hangod, a beszéd stílúsod, az összhatás, az illatod.. bármi.. Egy szóval valamiért nagyon nem jössz be...
Ne keresd az okokat, csak jobban fájna az igazság..
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!