Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy nem akar jobban elkerülni?

Figyelt kérdés
Egy nős férfival kerültünk kicsit közelebb egymáshoz, de nem történt közöttünk semmi sem, mert letisztáztuk, hogy nem akarunk belebonyolódni a helyzetbe. Ezek után pár hétig én aktívan kerültem őt, persze néhány összetalálkozás így is becsúszott, de utána már nem törekedtem minden áron arra, hogy ne fussunk össze. Visszatértem az eredeti szokásaimhoz, ami azzal jár, hogy most már napi szinte egyszer legalább összetalálkozunk. Ő viszont nem tesz ennek elkerülésére semmit sem, pedig pontosan tudja, hogy mikor találkozhat össze velem, mégsem kerüli el ezeket az alkalmakat.
2013. ápr. 6. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól, hogy megbeszéltétek, hogy nem lesz köztetek semmi, még nem kell kerülni egymást. Ha mindenkit kerülnél, akitől nem akarsz semmit, nem tudom, hány emberrel találkoznál naponta.

Normálisan kell viselkedni, nem kerülni egymást. Megbeszéltétek, kész, nem kell ezt túlbonyolítani.

2013. ápr. 6. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán egyszerűen nem is tudja elkerülni ezeket az alkalmakat.A kombinálás felesleges,törődj bele a tényekbe!
2013. ápr. 6. 13:06
 3/4 A kérdező kommentje:
De el tudná, mert ez úgy szokott történni, hogy én mindig munka után megyek a boltba, ő meg akkor jön ki a házukból és arra indul el, amerre én megyek. Neki rugalmas a munkaideje, jöhetne öt perccel később is, és akkor már nem futunk össze.
2013. ápr. 6. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
De miért változtatna az életén csak azért, mert nem jöttetek össze? Valószínűleg nem zaklatta fel annyira a dolog.
2013. ápr. 6. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!