Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a fiúk általában (! ) mindigcsak a szexre gondolnak? Vagy vannak kivételek?
hűűű azta "magas labda" volt mi? :D
Szerintem ha lenne egy kis önbizalmad, akkor nem ilyesmin agyalnál... :) Mellesleg megint az állításom igazoltad: személyeskedni kezdtél, hogy éreztesd, erkölcsileg alattad állok, így engem nem kell komolyan venni... ;)
Nincsenek
A fiúk mindig, csakis a szexre gondolnak...
Nem az fáj, hogy megkérdezted, hanem az, hogy ennyire bizonytalan vagy. Az én lelkembe ugyan nem gázoltál ezzel, ellenben a sajátodba igen: éppen azon munkálkodsz hogy az őszinte érzéseket és gondolatokat kiirtsd magadból. És ehhez ha nem gond nem kívánok asszisztálni. :S
Általánosítás, előítéletek... ez már egy komoly személyiségzavar kezdete is lehet. Esetleg rasszista és homofób is vagy?
Mi az magadra ismertél vagy mi? :D
Én férfi létemre miért nem háborodtam fel ezen a kérdésen?Mert rám ez nem vonatkozik!Képtelen vagy a saját nemedet kritizálni?
Nem, SEMENNYIRE sem igaz.
Keremszepen ugyanyannyit gondolunk arra, hogy ehesek vagyunk, es a sorre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!