Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mi jön be? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi jön be? Ha egy lány magas vagy alacsony? A szemszín meg a hajszín számít nektek? Ha igen akkor melyik jön be? A műköröm bejön? Ha találkoztok egy lánnyal a ruháját és a cipőjét is figyelitek? Milyenek legyenek a belső tulajdonságai?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 6. 00:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi:D jó tipp eddig, :) is úgy öltöztem... ahogy nekem tetszett nem is kérte senki, hogy változzak meg csak másoknak is meg akarok felelni nem csak magamnak:S
2013. ápr. 6. 01:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

És mit számít ha itt 5-6 noname ember leírja, hogy mi tetszik neki?

Aki egy műköröm vagy ilyesmi miatt figyel fel rád arra kár az időt pocsékolni, de ha esetleg a barátod mondja azt, hogy ebben vagy abban a ruhában nagyon megfognád, az megint teljesen más tészta, de akkor már remélhetőleg nem fogsz ide írni.

2013. ápr. 6. 01:08
 13/17 A kérdező kommentje:
de a haj és a szemszín? az valakinek mind1 de valakinek számít arra még kíváncsi lennék:D
2013. ápr. 6. 01:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én magas vagyok és csak a magas lányoknál kezdeményezek, bármennyire is szimpatikus egy alacsonyabb lány, de mindig magasakkal ismerkedtem. Ebből kifolyólag a cipőjét is megnézem, hogy ,,tényleg ilyen magas?,,. Ha lehet, inkább ne legyen műkörme, jobban szeretem a szolid megjelenést. Belsőre nincs extra igény, ne legyen buta, jégszívű, lehessen vele komoly párkapcsolatot kialakítani. Mivel magasakról van szó, a hosszú láb mellé szerintem a hosszú haj is gyönyörű (és persze erotikus :)), ha lehet barna haj, bármilyen árnyalatban, a többi a természet dolga...

Remélem hasonló válaszadásra számítottál és nem fognak megkövezni az ,,extra igényeimért,,... :)

2013. ápr. 6. 06:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ÁLtalában fekete/barna haj, barna szem, barna bőr és mivel alacsony vagyok, nem árt, ha nem magasabb nálam 20 centivel. Szeretem, ha egy nő elegánsan, nőiesen öltözik és úgy is viselkedik. A műkörömből is van diszkrét. Ezektől a fél méteres, szivárványszínű undormányoktól hányingerem van.
2013. ápr. 6. 11:48
 16/17 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat:))
2013. ápr. 6. 15:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az alacsony /én is az vagyok/

Szemszín nem csak ha nagyon fura :)

A haj már annál inkább, nálam a fekete előny, de igazából minél hosszabb annál jobb akkor már mindegy milyen színű :D

Műköröm....én igazából azt le***, de én általában a pláza cicás skatulyába teszem őket szal ez nálam = nem menő :)

Persze figyeljük a ruháját is, de csak úgy felületesen...persze kivéve ha fél segge ki van vagy ilyen szélsőséges esetek :D

Cipőre meg csak annyi, h bakancsban van-e vagy nem :D /de ez nem kizáró ok /

Belsőre meg ne 1 ilyen nagypofályú mindig a középpontban kell, h legyek típus...inkább kicsit csendesebb, de mondja meg a véleményét :) röviden ennyi

2013. ápr. 6. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!