Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti összejönnétek egy ilyen testalkatú lánnyal?
Vonzónak tartjátok, el tudnátok képzelni egy ilyen testalkatú barátnőt magatok mellé, ha a személyisége megfelelő, és az arca is tetszik??
ilyenekre gondolok: [link]
Az a baj, hogy vannak ilyen teltkarcsu, szepen aranyos, bögyös szexi lanyok, ezek nekem is tetszenek hiaba vagyok vekony parti, de sajnos a legtöbb az elhizott, csokit evö, elfolyt csaj, akik leveszik a ruhajukat es ra sem tudsz nezni.
Ha olyan vagy mint a kepeken akkor semmi gondod nem lesz part talalnod, meg jo pasit sem.
Nekem már be is nedvesedett a farkam vége. Bár leginkább az optimális alkatú nők jönnek be, se nem túl vékony, se nem duci, de ezek az ilyen nők is nagyon izgatnak.
Főleg mostanában jönnek be már ezek az ilyen kinézetűek.
Szóval simán járnék egy kövérebb lánnyal is, ha nagyon szép arca van. Imádnék fetrengeni a nagy maciseggen.
Valamelyik tetszik, valamelyik nem. tehát a válaszom ezek szerint igen, van olyan lány ilyen testalkattal, aki jöhet :)
22/F
úristen!! :D ezek a legszebb nők akiket valaha láttam :DD
combok :O--
F19
Hogy őszinte legyek engem jobban felizgat egy ilyen testalkatú nő, mint egy jóval vékonyabb, ettől még lehet dekoratív és ismerek szép, csinos telt lányokat, csak mint barát. Sajnos nem volt szerencsém ilyen nőhöz se nem párkapcsolat se nem szex terén. Eltudnám viselni, csak ne zavarja őt hogy vékonyabb vagyok nála. A társadalom fura szemmel néz azokra a párokra, ahol a nő "vastagabb"/testesebb, mint a férfi és ez frusztálja általában mindkét nemet.
Tehát, ha kellemes személyiség, szép arcú és a testsúly nem kritikus szint (a képeken lévőknél kövérebbek), akkor semmi akadálya a részemről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!