Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti összejönnétek egy ilyen testalkatú lánnyal?
Figyelt kérdés
Vonzónak tartjátok, el tudnátok képzelni egy ilyen testalkatú barátnőt magatok mellé, ha a személyisége megfelelő, és az arca is tetszik??
ilyenekre gondolok: [link]
2013. ápr. 5. 12:45
1/20 anonim válasza:
igen nagyon szexi az ilyen,husis,finom falat
3/20 anonim válasza:
Ezek igazi nőies nők, valószínűleg az idősebb pasiknak jönnek be.
4/20 anonim válasza:
Szerintem nem okozna nekik gondot, főleg hogy ezek a nők tényleg szépek.
De ha megengeded nő létemre még én is összejönnék ilyenekkel, pedig nem vagyok leszbi :D De szexik szerintem.
5/20 anonim válasza:
Nem igazán hiszem,hogy összejönnék ilyen lánnyal.
6/20 anonim válasza:
Uhhhhh!!! Hát ez rettenetes!!! Gusztustalan, bármilyen arca is van...
7/20 anonim válasza:
Igen, nekem barátnőm is ilyesmi testalkatú és nekem nagyon bejön.
8/20 anonim válasza:
Lány vagyok, de szerintem is nagyon vonzóak az ilyen testalkatú nők! Ha fiú lennék, tuti bejönnének!
9/20 anonim válasza:
Simán, nekem az ilyenek jönnek be.
10/20 anonim válasza:
Sosem tetszettek az ilyen alkatú lányok/nők.
Viszont van egy lány akinek ilyen testalkata van.Ő nagyon tetszik.
Csak vele jönnék össze.Más hasonló testalkatú lánnyal sosem.
Am itt negatív véleményt nem lehet írni?ahogy látom le lettek szavazva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!