Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért törölt az exbarátom?
Előre is bocsánatot kérek a Facebook-os krédés miatt, tudom, hogy tökötök tele van vele, de nem tudom mire vélni.
Az előző barátom 5 hónapja dobott.Nem beszéltünk többet, de nem tiltottuk le egymást Facebook-on. Aztán most egy sráccal el kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz, és tinédzserek lévén ennek facebook-on is lett nyoma. (Az említett srác és az exbarátom haverok.) erre letörölt.
Igazából nem is kellene vele foglalkoznom, de bevallom, egy kicsit fájt.
Vajon miért tehette?
engem is rögtön törölt az exem ahogy összejöttem az új barátommal :D (nem élek facebookon) de azért barátnak megmaradhatott volna majd h egyszer ha beszélünk akkor egy pici hülyéskedés vagy nosztalgiázás pl:h emlékszel még erre ?:D
Na de hagyjad ha törölt törölt ő volt a bolond nem te
Akkor sincs ebben semmi logika. Tipikusan az az ember, aki gyűjti az ismerősöket. Elvagyunk egymás mellet, miután dobott, egyetlen egyszer írtam neki, akkor is boldog új évet kívánni. Erre töröl.
Amúgy igen, én terveztem vele barátnak maradni... No mindegy, én vagyok az idióta, hogy ezzel foglalkozom hajnali fél 1-kor. :D
mert alapból felesleges megtartani,ha csak nincsen belőle haszon.
az meg,hogy összejöttél a haverjával,meg övön aluli húzás,uh persze,hogy törölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!