Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tízből hány lány dobja ettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tízből hány lány dobja ettől hanyatt magát?

Figyelt kérdés
Rengeteg srác van ezen az oldalon, aki minden szabadosabb válaszra(lenyeli, szereti a kutyapózt stb.) privát üzeneteket ír, mérettel és egyéb adatokkal. Az érdekelne, mekkora ennek a módszernek a sikerrátája? Volt már, akinek végül sikerült így lefektetnie egy lányt?
2013. ápr. 4. 23:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon esélytelen így csajozni,de máshol sem jár sok sikerrel az illető
2013. ápr. 4. 23:39
 12/23 anonim ***** válasza:
én egyszer kaptam egy tökéletes női testet, hogy értékeljem
2013. ápr. 4. 23:41
 13/23 anonim ***** válasza:
az a nagyon cuki amikor csaj nevében tesznek fel kérdést,csak véleményt akar kérni a ruhájáról stb és ott virít egy tarzanszerűen bozontos f*sz
2013. ápr. 4. 23:41
 14/23 anonim ***** válasza:
Én ilyen értékelésre kb. 2x 3x kaptam pucér képet (nőről),de nem volt az esetem.
2013. ápr. 4. 23:42
 15/23 anonim ***** válasza:
igen másik névvel megjelennek, de rászoktam jönni, rá is kérdezek, ez az élet, mindenki szelektál jobbat nem tudsz N
2013. ápr. 4. 23:43
 16/23 anonim ***** válasza:

Én ilyet neeeeem.

De érdekes,értelmes hozzászólások kíváncsivá tesznek,és érdekel,milyen ember az,aki írta.Olyankor rá írok.

2013. ápr. 4. 23:45
 17/23 anonim ***** válasza:
10/11
2013. ápr. 4. 23:49
 18/23 anonim ***** válasza:

Én ha beszélgetek nővel, és véleményt kell mondani

valamiről, akkor okés a kép, de ezek normális képek

(pl alakra, ruhára, arcra vonatkozóak). Ez okés. Csajok

nem küldenek magukról puncis képet, valahol ennek is

örülök. Pasiktól képet nem kaptam még \o/, viszont

már néztek nőnek, és próbáltak is fűzni :D

32F

2013. ápr. 4. 23:53
 19/23 anonim ***** válasza:

hát én nem méltatom válaszra az ilyeneket.

L

2013. ápr. 5. 00:32
 20/23 anonim ***** válasza:
10/1. és ez az arány elég nagy néhány hülyének, hogy ilyeneket küldözgessen.:S amúgy szerintem a gyksok 90%-a kapott már priviben dákós képeket, akár lány, akár fiú.xD
2013. ápr. 5. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!