Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan tanácstalan vagyok, mit kellene tennem?
A problémám az,hogy nem kellek senkinek,de már 20 éves vagyok és a környezetemben lévők egyre gyakrabban kérdezgetik,hogy miért nincs még senkim. Nem tudok nekik mit válaszolni. Nagyon rossz érzés. :( Idáig kitaláltam mindenféle kifogást,de már kifogytam belőlük. Mégis mit mondjak?
20/L
Ha igazán akarnál akkor tudnál szerezni valakit
Segíteni meg nem tudunk mert azt se tudjuk hogyan nézel ki,nem tudjuk hol szoktál ismerkedni,milyen vagy emberileg stb
Sajnos szomorú tény hogy elsősorban a r*bancok a kelendőek,a normálisabb lányokat meg kevesen veszik észre.Aki nem dobja ki a mellét a ruhájából az már nem is érdekes
Kérdező:
először is számolj le két hamis állítással:
- Te senkinek nem tetszel
- Kell, hogy legyen pasid, minél hamarabb, mert mindenki ezt mondja
Saját tapasztalat, hogy az ember sokszor egyáltalán nem veszi észre, mennyi embernek tetszik. Pedig érdemes körülnézni. Illetve érdemes neked is határozottabban lépni, ha valakit kiszemelsz. Cseppet sem rossz dolog, ha valakire rámozdulsz alaposan. Aztán ha nem jön össze mégse, hát istenem, nem jött össze.
Ne akarj megfelelni! Ez csak tévutakra visz! Sajnos van ilyen barátom, aki az első pasihoz hozzáment és gyereket szült neki, akinek tetszett és 5km-es körzeten belül lakott. Csak mert "neki már nagyon kellett" hogy legyen valaki. És ő is egy szép, okos, kedves lány volt (most is az biztos, bár nem beszélünk gyakran)
Akkor és ott és azzal próbálkozz, akivel, ahol és amikor te akarod! De akkor ne mulaszd el, hogy tegyél érte!
És mindig figyelj, hogy ki az, aki keresi a társaságodat, lopva figyel! Meg fogsz lepődni, mennyire vonzol másokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!