Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha egy azonos nemű személy bepróbálkozna nálatok egy randira hívással?
Mostani barátom így ismertem meg.
Presszó, kávé és beszélgetés.
Majd a harmadik találkán már a tusolás közben az orális szex gyönyörében részesítettem...
Na nem mondod, 16-os :)
Én itt azt kérdeztem TE mit tennél, nem azt, hogy mi alapján döntenek az emberek ebben a kérdésben.
én örülnék neki és szerintem ha elhív randira akkor én elhívnám magamhoz az ágyba
egyébként lány vagyok csak úgy irom h tudd mi a nemem
Ha szimpatikus az illető, és vonzódsz a saját nemedhez (is), nincs veszteni valód, csak légy egyértelmű, hogy mik a szándékaid, ne tápláljon az illető hiu reményeket...
Ha bizonytalan vagy, szerintem megérti, nyugodtan mond el neki akár, hogy mi a helyzet :)
Ha nem vonzódsz a saját nemedhez, akkor udvariasan és egyértelműen közöld vele, hogy bocsi de nem fog menni...
Egyébként nem kell ezt máshogy kezelni, ellenkező neműt is ugyan úgy visszautasítasz ha nem akarsz randizni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!