Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják ennyire a kövéreket?
Azért, mert gyenge jellemre vall, és az nem egy pozitív tulajdonság. Én nem ítélem el őket, de valamilyen szinten ellenszenves egy 120 kilós lányt látni a Mc Donald's-ban zabálni.
"Ebben a környezetben?"--->Ezek sajnos csak kifogások, én itthon aerobikozom youtube-os videókra, de pl futni is eljárhatsz stb. Csak el kell határoznod magad. Tudod milyen jó amikor egyre jobban bírod az edzést?? Először én is majd beledöglöttem itthon a 4. emeleten nyáron,40 fokban, végig sem bírtam csinálni, de mostmár meg se kottyan. Ha rossz kedvem van, akkor is sportolok, és utána minden naposnak tűnik (talán a felszabadult boldogsághormonok miatt:))
Ha változtatni akarsz, hát változtass. Tartja a közhely, hogy aki valamit akar az mindig keres rá megoldást, amit meg nem, arra kifogást. Ez így van.
Csak fogadd el Magad, és nem fog érdekelni az egész.
Ajánlom a tükörgyakorlatot: vegyél egy nagy tükröt, amiben egész testedet látod. Reggel, ahogy felébredsz 10 percre ülj le elé és nézd benne Magad. Végezd el ezt 2 héten keresztül minden reggel.
1. Ha eszedbe jut, hogy "hogy nézek ki, milyen hájas vagyok stb.", akkor nyomj le 100 fekvőtámaszt;
2. Ha eszedbe jut, hogy "minek ez az egész gyakorlat, ez hülyeség" akkor fuss 5 kört a háztömb körül;
3. Ha nézed órát, akkor hidegzuhany, kékülésig.
A gyakorlat nagyon sokat segít az önértékelés javításán, egy pozitív énkép kialakításán. Hajrá! Hidd el, használ! Sok sikert!
Soha ne akarj másnak megfelelni csak és kizárólag önmagadnak, ha a küldődről van szó!
Bárki bármit mond a füledből a port se vigye ki.
Sokan tudják, hogy öreg korukra már ők is dagadtak lesznek, ezért is utálkoznak előre önmaguktól és ezt rád vetítik ki.
Soha nem érdekelt rólam mit mondanak, hisz olyan kevesek, mint mackósajtban a brummogás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!