Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsunk el egy kapcsolatban lévő fiatal lányt?
Tetszik egy lány akit már születése óta ismerek, most újból találkoztunk és jól elbeszélgettünk, sajnos van barátja két éve, ezen szeretnék változtatni...
Nem akarom h lerázzon mert túlságosan nyomulok(ezért nem is nyomulok), csak szeretném h belémszeressen...
Ha kedves vagyok vele az jó vagy barátként fog tekinteni rám?
Tanácsot nem tudok adni, általában tiszteletben tartom a barátaim kapcsolatát.
De azt felvetem, hogy ha érted elhagy mást, akkor téged is lapátra tesz talán még könnyebben egy harmadik fél miatt.
Ezt honnan lehetne most tudni? Nem vagyunk egyformák. Lehet hogy lesz még pár barátja és nem egyformán fogja őket szeretni... Valakit könnyen elhagy mert nem szereti eléggé.
Lehet hogy soha nem fogok velem járni... ki tudja...
Ne vegyétek készpénznek h én szeretném barátnőmnek és az is lesz. Kicsi rá az esély de jó lenne ha barátnőm lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!