Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy fog reagálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy fog reagálni rá? :S

Figyelt kérdés

A barátommal már lefeküdtem 3x, de a melltartót nem mertem levenni, ugyanis befefelé forduló mellbimbóm van:(

Ezt még ő nem tudja, de mindíg kérdezi hogy mi bajom van a melleimmel? én idáig nem mertem megmondani neki, és azt mondtam hogy semmi, de már a következő alkalomkor már megígértem hogy leveszem a lelltartót, de félek hogy nem tetszik neki, még ha azt is mondja hogy nem baj, akkor sem tudom elhinni neki, tudom hogy zavarni fogja:S Engem nagyon zavar és nagyon szégyellem:( Szerintetek hogy fog reagálni rá?:(

2009. szept. 20. 21:56
 1/9 A kérdező kommentje:

Elnézést!

*melltartót

2009. szept. 20. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy!!!Nekem is az van,de még soha nem volt vele gondom.Lehet venni gyogyászati boltban egy eszközt ami kiszivja egy vákummal és egy idő után kifeléfordul.Én most találtam és nappal hordom,este pedig leveszem ha a pasimmal vagyok.Nem azért vettem mert gátlásos vagyok hanem mert hamarosan szeretnénk babát és jo lenne szopiztatni.
2009. szept. 20. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Baromság. :D

Az én barátnőmnek is ilyen mellei vannak.

Egyáltalán nem zavar.

Pontosabban voltak, mert megpuszilgattam, nyalogattam, szivogattam neki és rögtön a kiugrottak. :D

2009. szept. 20. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
ja és szépen jön kifelé:)
2009. szept. 20. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy mell miatt nem fog szakítani veled, senki sem tökéletes. Nem kell félned semmitől ha szeret akkor leszarja. (Ez egy kicsit hülyén hangzottXD) 18/F
2009. szept. 20. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fogja zavarni, szerintem az zavarja ha nem veszed le:P
2009. szept. 20. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

"Nem kell félned semmitől ha szeret akkor leszarja."

XDXDXD

2009. szept. 20. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! Én nem is tudnék úgy szexelni, hogy rajtam van a melltartó! Tök szar lehet úgy... Ne parázz, tökjó lesz ha leveszed, tetszeni fog neki!
2009. szept. 20. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ha leveszed, akkor úgyis ki fog állni, mert ha felizgulsz, akkor megkeményedik a mellbimbó és kidudorodik. Ne izgulj. :)
2009. szept. 20. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!