Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják féltékennyé tenni a pasik a csajokat? És hogyan lehet erre reagálni?
Figyelt kérdés
Bejön a pasinak egy csaj,és direkt másik csajról beszél neki, vagy elötte.Meg másik csajt tesz ki háttérképnek telefonon,és olyan helyzetet teremt,hogy lássa az a csaj,aki tetszik neki.De miért?És hogy lehet erre reagálni,ha én vagyok az a csaj aki tetszik neki(tudom,mert a haverja mondta,meg néha úgyis viselkedik,hogy látszik),és nekem is tetszik ő.2010. ápr. 12. 23:18
2/4 anonim válasza:
Szerintem kicsit túlkombinálod. Valószínűleg csak te gondolod azt hogy tetszel neki.
3/4 anonim válasza:
ez soklehetőséges, ezért bonyolult. semmikép se adj jelet hogy bármi ilyen meglepne. arra ott vannak az ünnepek. amig kép, szó, stb..., és semmi más nem utal arra, hogy nem benned látja a holnapot... hát addig ne fantáziálj. de ezt természetes inteligenciával persze te is megteheted. pl: késő du., kicsiped magad, kitérő válasz a hova mészre, legfeljebb megnézel egy mozit. a jegy, továbbiakban szolgáljhatja a célt, persze ehez meg kell látnia,......
4/4 anonim válasza:
hogy őt mennyire érinti veled kapcsolatban a bizonytalanság. és ez -gondolom- pont ellég infó ahoz, hogy dönthec!!!! Baksa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!