Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavarna titeket, ha a pasitoknak nem lenne jogsija?
Figyelt kérdés
gondolok itt 22-23 éves férfira mondjuk.2013. ápr. 3. 21:33
1/17 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Van ilyen ismerősöm, nincs jogsija 35 évesen, mégis van két gyermeke és egy szép felesége. A felesége vezeti az autójukat. Tanár a pasi.
4/17 anonim válasza:
Mért zavarna,attól hogy nincs jogosítványa még lehet teljes értékű ember,.
5/17 anonim válasza:
Engem zavarna. Mert azt tudom, hogy nekem sosem lesz..nem lennék jó sofőr, legalább neki legyen:)
6/17 anonim válasza:
hm.. igen, zavarna! nem örülnék ha jogsi nélkül vezetné a bömöst :D
amúgy nyilván, ha nincs szüksége jogsira, akkor nem zavar. a belső számít.
7/17 anonim válasza:
Nem zavar,mert imádok vezetni,de azért imponál,ha egy pasi értem jön a szuper sportkocsijával,és mozi után hazavisz.;):D Persze a pénztől elszállt palikat nem bírom,akik a ferrariból dudálgatnak...
Igazából nincs sok jelentősége,nekem is csak azért imponál,mert imádom a sportkocsikat és ha a srác is odavan értük,az jó pont nálam.
8/17 anonim válasza:
ez baromság,
miért zavarna, ez elenyésző dolog, minden más fontosabb,
9/17 anonim válasza:
Az, hogy nincs jogsija nem feltétlen jelenti azt, hogy nem tud vezetni:D
10/17 anonim válasza:
Akkor egy jó opel astra már szóba sem jöhet? ahh :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!