Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyünk szexik moletten, rövid hajjal?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 19:22
1/13 anonim válasza:
Rövid hajjal szerintem rosszabb lesz
2/13 anonim válasza:
Sehogy. Ha kövér vagy, akkor a rövid haj csak ront még jobban rajta.
3/13 anonim válasza:
Mondjuk lefogysz és megnöveszted a hajad.
4/13 anonim válasza:
Hát ja. Egy rövid hajjal a fejed is ugymond jobban kerekedik kövéredik.
5/13 anonim válasza:
Egyszerűen: fogyj le és növeszd meg a hajad!
6/13 anonim válasza:
Rövid hajjal még egy jó alakú lány is ritkán szép.
7/13 anonim válasza:
Szarj le mindenkit! Gyönyörű vagy, és kész! :)
8/13 anonim válasza:
jó ég el ne hidd már
az arc vonalai adják meg milyen legyen a hajad
nekem már évek óta rövid van és nem zavar, sőt egy biztos annyira szarul nem áll, ennyit még én is tudok,
ne izgulj kevés lánynak áll jól, legalább más mint a többi N
9/13 anonim válasza:
Molett/ kövér nőnek a rövid haj az maga a halálos ítélete. Borzalom. Akkorm ár tényleg úgy néz ki mint egy szétzabáltatott napközis kanmalac.
Kövérség csak maximum a gyönyörű arcú hosszú hajú nőknél fogadható el úgy ahogy.
10/13 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb dolog, hogy legyél magabiztos!! És ne azzal foglalkozz, hogy mit gondolnak mások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!