Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg hogy rövid a fitymafékem?
A rövid fék ledöntése erősen "relatív". Én azt gondolom, hogy ha már felmerül, hogy rövid, akkor az rövid.
Ha fáj, feszes, húzza a makkot, illetve nem marad a fityma hátrahúzva, mert a fék rögtön ráhúzza a fitymát a makkra, akkor szerintem érdemes a rövid féktől egy icipici kisműtéttel "megszabadulni".
Menj el orvoshoz, (Urológia) kapsz időpontot, és kb 10 perces beavatkozással megoldják! Nyugi: ez még nem körülmetélés! :-)
Az teljesen normális, hogy nem marad hátul (a fék feladata a fityma alaphelyzetbe állítása), az viszont már kevésbé, hogy fáj is.
Használat közben tud ez is nyúlni (pl. hogy úgy maszturbálsz, hogy hátrahúzod), de nem túl nagyon. Ha nagyon zavar, akkor nézesd meg egy orvossal, a fék elkötése / átszabása (stb., van egy marék módszer a hosszának műtéti növelésére) nem egy nagy esemény és relatíve gyorsan fel is lehet belőle épülni.
Normális, ha nem marad hátul??? - Te jó ég?? Ezt ki mondta neked??
Szerintem nem normális. A fitymát teljesen le kell tudni húzni a makkról, és ha nem marad így, akkor egy csomó mindent nem tudsz rendesen csinálni! (Ezt a képzeletedre bízom!) Ha a fitymafék rövid, akkor fájdalmas, feszes, és a fitymát egyből visszahúzza ma makkra. Magától nem fog megnyúlni (mint ahogy a beszűkült fityma sem fog kitágulni)!
A fék lehet úgy rugalmas, és a makk is lehet kicsi, hogy mereven nem marad hátul bár könnyen hátrahúzható.
A féknek az a feladata, hogy felhúzza a fitymát a makkra. Mindenkinek kicsit más, sokmindentől függ, hogy milyen. Igen, van, amikor zavaróan rövid, és például mereven miatta nem lehet hátrahúzni (ami nem egyenlő azzal, hogy ha elengedem, előreszalad valamennyire).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!