Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Úgy érzem nem mondta komolyan hogy felejtesem el örökre. Mi lehet ilyenkor egy lány agyába?

Figyelt kérdés
Nyáron egy lánnyal nagyon jól összeismerkedtem.munkehelyemen megismertem és kb 4 hónapig jártunk egymáshoz. vagy pesten tali vagy a balatonon. Ő akkor belém szeretett de nekem volt barátnőm.megjegyzem egy nagyon értelmes nagyon dekoratív lány volt. aztán egy idő után megunta hogy nem lépek és eltűnt. de nem hagytam annyiban.nem akarom zaklatni de elfelejteni se tudom. beszéltem vele a minap telón
2013. ápr. 3. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
megcsaltad a barátnődet? gratula!
2013. ápr. 3. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Szakíts a mostani barátnőddel, elég szemét dolog volt hogy megcsaltad. A másik lányt meg próbáld meg megszerezni.. Ha nincs más lehetőség akkor keresel egy harmadikat..:D
2013. ápr. 3. 19:16
 3/7 A kérdező kommentje:
meg, mert hülye voltam. és még így sem mertem lépni a jobb felé:S most meg tökre visszahoznám.. és nem akarom csak ugy elfelejteni ... mondtam neki telóba nekem nem erre volt szükségem hogy lefekszek vele 2-3 szor de elrontottam mindent..hogy hogyan lenne visszaút ezt nem tudom. most azt van bennem hogy egyelőre barátok. talizunk néha nekem ez elég!!
 4/7 anonim ***** válasza:

majd nem azt mondtam, hogy agysejtek

kedves kérdező sok info hiányzik, most nincs barátnőd?

mit is mondott pontosan? lehet gondolta, akkor nem léptél, így neki van most valakije? hát ez van, lehet más taktikát kéne választani N

5/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fél, hogy őt is ugyanúgy megcsalnád.
2013. ápr. 3. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
kíváncsi lennék te mit éreznél ha veled csinálnának ilyet? egyáltalán minek kell neked barátnő? hány éves vagy?
2013. ápr. 3. 19:19
 7/7 A kérdező kommentje:
22 vagyok.sajnos egyedül élek.. mivel tragédia történt a családba.nekem fontos egy társ.azért van barátnőm sajnos szégyenlem magam de ez van 22 vagyok
2013. ápr. 3. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!