Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy mormon misszionárius fiúba. Most mit tegyek?
Én 17 éves vagyok, ő meg 20 és a közösségben ismertem meg és azóta ki se tudom verni a fejemből, úgy megszerettem mint még senkit... mindig csak rá gondolok, tudom a misszió a fal közöttünk.
Szerintetek hogy beszéljek vele? Vagy mit csináljak?
Hogy öltözzek fel?
Hogy hódítsam meg?
szia
ez az elder még Kecskeméten van? igazából lehet beszélgetni velük csak nem a szerelemről. ha összebarátkoztok hülyéskedtek mert azt lehet:) akkor úgy is látod ha szimpi vagy neki. de nem szabad nyomulni mert azt nem igazán szeretik. rendesen öltözz ne dobd ki mindened az nem jo a szolid csajokat jobban kedvelik. tapasztalat nekem is volt misszionárius párom. igaz a misszio végén jöttünk össze de nem reménytelen. légy kedves hozzá sokat beszélgessetek de diszkréten, nem az Alldredge elder az? majd írj puszi
Vannak még mormon misszionáriusok?? Azt hittem kihaltak. Anno mikor egyetemre jártam mindig összefutottam velük a metróban, de az utóbbi pár évben egyetem sem láttam.
Szerintem szeretkezzetek egyet (vagy többet) misszionárius pózban.
Gratulálok 7es!:)
"Ez egy igaz történet.Carolyn életét mutatja be a FLDS szektában és csodás elmenekülését onnan.
FLDS ( Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza )egy mormon egyházból kivált ága,ahol a poligámia megengedett(Többnejűség)."
Az FLDS magyar forditásábol kimaradt, hogy fundamentalista. De a lényeg, hogy az egy az egyházból kivált szekta. Nem sok köze van az igazi mormonokhoz, és ahhoz a misszionáriushoz, akibe ez a lány beleszeretett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!