Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyenért rendőrségi feljelentést tenni?
Még az év elején egy barátnőm odahaza lebukott a szülei előtt, mert egy leszbikus barátnőjével rajtakapták. Akkor az apja elzavarta otthonról. Azóta nálam lakik. Most a testvére haza jött külföldről és eljött hozzám és azt mondta, hogy szemét disznó vagyok, hogy egy ilyen bu zi csajt befogadtam, de biztos azért, mert én is az vagyok. Mondtam, hogy én sosem voltam ilyen csak nem engedtem, hogy az utcára kerüljön és emiatt ott keljen hagynia az egyetemet. Akkor meg biztos kerítőnő vagyok és ezért feljelentést tesz a rendőrségen, hogy kupit csinálok a házamból.
Semmi ilyen nem történik. A barátnőn soha sem jött ide a barátnőjével, én nem is ismerem. Ezért feljelenthet? Mi lehet ebből?
Na áljáljálj...
Szal. Van egy csaj, aki egyetemista, szóval 18 múlt. neki van egy csaja, akivel otthon birkózott és a szülei rajtakapták. Eddig ok.
Na már most, miféle álladék sz*rházi nevezi magát szülőnek, ha ezért a saját gyerekét elzavarja? És ennek tetejében egy TESTVÉR, akinek pont hogy meg kéne értenie az úgymond "másik felét", leb*zizza a saját tesóját? (A csaj testvére lány v. fiú?) Szal értitek a döbbenetem. A saját szülei kirakják szerencsétlent, a saját testévre is ellene van.
Ez undorító és az ilyen "szülőket" vasvillával kergetném. Szóval kedves kérdező, minden tiszteletem a tiéd, amiért segítesz a lánynak és kérlek segíts neki addig amíg kell, mert ha ilyen retardáltak a rokonai akkor biztos nem lehet most valami boldog lelkileg, a saját családja ellene van és csak te meg a barátnője vagytok neki, rád van utalva, utcán meg nem lehet, nehogy már ilyen miatt bűnhődjön valaki. Ha meg egyetemre jár, nem hiszem, hogy buta, ostoba csaj lehet, már csak ezért sem értem, hogyan lehet valaki annyira nyomorult szülő, hogy a nemi vonzódása miatt rúgja ki a saját gyerekét.
Rendőrségi feljelentést pedig mire is tesz? Gondolkodj. Figy, a csaj 18+. Igaz? Hány éves az ő barátnője? Gondolom ő is 18 körüli. Ha a csaj nálad lakik, akkor mi van? A te döntésed, hogy kit fogadsz be. Ha a csaj barátnője felmegy és lefekszenek, az is MAGÁNÜGY, szóval akkor jelenthetnének fel maximum, ha egy rakás prostituált menne fel hozzád és kefélnétek jobbra-balra, és neked menne a dugásért kapott pénz, ugyebár ilyenért fizetni büntetendő. Az orgia ezt takarja, szóval bratyi nagyon el van tévedve, elég gyökér emberke lehet.
De az hogy ki lakik nálad és kinek ki a barátnője, az abszolute nem az, szal ne légy beszarva. Most gondolkozz hetero párokon, pasi felmegy a lányhoz dugni, rájuk se hívnak rendőröket?
A csaj testvére egy jó nagy barom, csak ijesztget és úgyse veszi a fáradtságot ilyenre, ő szívná meg.
Szóval nyugodj meg, nem fenyeget ilyen jellegű veszély. Azt viszont jó tanácsként mondom, hogy vigyázzatok magatokra, mert eléggé elbaszott egy családnak néz ki a jellemzésed alapján az apuka meg testvér egyvelege, szóval nehogy zaklassanak vagy ilyesmi. Jah sorozatos zaklatásért , rágalmazásért, becsületsértésért te is tehetsz ám feljelentést, sőt jogosan. Ha esetleg leveleket vagy sms-eket kaptok tőlük, ne töröljétek ki, jó lesz az még később :P
kirakják otthonról és akkor a testvére onnan is el akarja üldözni, ahol befogadták?
Mekkora féreg az ilyen? Mit akar elérni? Fagyjon meg az utcán?
Még jó hogy nem csinálhat semmit, kiröhögik... Ilyen undorító szülőt, hogy a saját gyerekét kitagadja, miylen szülő az ilyen???? A testvére sem különb. Ilyen ember nem való szülőnek, az ember szót sem érdemli meg, fel fordul a gyomrom az ilyen emberektől, undorító, mit tett szerencsétlen lány, hogy az utcára dobják....
Te meg egy nagyon jó barát vagy és támogasd amíg szüksége van rá!
Köszönöm! Meg is nyugodtunk, és jól is esett a hozzáállásotok.
Köszi
Az apja necces, de a lány nem kiskorú, ezért sajnos fel nem jelenthető kiskorú veszélyeztetése miatt.
A testvér szintén necces, bár nem fajult a dolog tettlegességig, így a Rendőrség itt is tehetetlen. Mivel a lánynak nem lenne hova hazatérnie, és az új Btk. szerint a hajléktalanság bűn, így talán bűnpártolás/bűncselekmény elkövetésére való felbujtás.
A szodómiatörvényt eltörölték (egyenlőre), a leányzó 18 elmúlt, így teste felett szabadon rendelkezhet (még). Mivel Magyarországon a prostitúció legális, ezért még ha pénzt is kapna (ám számlát kiállítana róla), a 'testvér' nem köthetne bele. Tőle lakbért nem szedsz, így nem csalsz adót, ha a főbérlőd morog az szerződésszegés, így Ptk., ha a lakásod saját, akkor a testvérnek +1 magánlaksértés.
Vér nem folyt - a Rendőrség nem intézkedik. Még ha fel is próbál jelenteni, röhögésnél nem lesz egyéb.
Kívánom, hogy belátható időn belül legyen sok olyan elfogadó ember, és őszinte barát Magyarországon, mint Te.
A hajléktalanság bűn?o.O
Akkor miért nem tesznek azért valamit hogy ne kerüljenek annyian az utcára?
Amúgy ha a barátnődnek van tulajdonrésze a házban akkor nyugodt szível feljelentheti a kedves szülőket amiért kidobták,de szerintem inkább egy agymosás kéne nekik.
Az embernem lesz rossz attól hogy a saját neméhez vonzódik,és azt is ostobaságnak tartom hogy a melegeknek ne lehessen gyerekük mert akkor rossz példát látnak/ők is melegek lesznek.Az ilyen szülőktől sokkal rosszabb példát látnak mint a melegektől,és ha tényleg a nevelésen múlna akkor hetero pároknak nem lenne meleg gyerekük.
Hát, elég nehéz lenne nekik bebizonyítani azt, hogy te voltál az aki kerítőként magadhoz csábítottad!
Felnőtt, nagykorú, tehát azt tesz amit akar.
Te pedig élhetsz a hamis vád miatti feljelentéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!