Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan borotváljam a szeméremdombomat?
A borotvától fájni fog és kihólyagosodik..
Elsősorban nők tanácsát kérem, olyan nőkét akik tapasztaltak e téren.
Köszi a válaszokat :D
Igen, egy pasi is tud, csak nem sok olyan normális és kulturált hapit ismerek mint te. :) (mondjuk nem ismerlek :DD)
én most megalkottam a tökéletest :D először is,forró víz,mézes-olajos vagy valami bőrpuhító tusfürdő,ücsörögsz benne kb 5-10 percet,majd babaolajjal elkezded kenni magad,mintha az lenne a borotvahab,és úgy húzod le a szőrt. utána még egy kis forró fürdő,és a legjobb,ha utána ilyen nedves bőrre való babolajjal átkened még egyszer magad,amíg meg nem száradsz.ja,csak az arcodhoz ne érj babaolajas kézzel,mert pl az én bőröm az olajostól kipattog. én utána kézfertőtlenítővel letisztítom a kezem.és Gilette borotvát használok.
remélem,másoknak is bejön a módszerem :)
ennyi vacakolást, édesistenem...
nem lenne akkor már jobb a gyanta?
Én pl. epilálom, bár ezt is úgy kezdtem, hogy először kicsire vágtam ollóval és szép fokozatosan. Most full szőrtelen.
Ha nem bírod a fájdalmat, szőrnövéssel megegyező irányba ha borotválod, nem pattog ki;). Előtte, hogy biztosra mégy, tegyél rá 20-25 percre vizes rongyot, hogy felpuhítsd.
Pasi vagyok és szívesen segítenék neked a gyakorlatban!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!