Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet összehoztam egy sráccal. De megbántam. Mit tegyek?
Na ezért nem kell mások magánéletébe beleavatkozni ilyen szinten. Még akkor sem, ha a barátnőd.
Most már nem tudsz mit tenni. Te elmondtad, hogy a srác más csajjal is kavargat, ha nem érdekli, hát így járt. Nem nagyon tudsz mit csinálni. Max. tényleg lefényképezed, mikor a másik csajjal smárol a pasi és megmutatod a barátnődnek. Mondjuk ezek után szerintem ne várj a csajtól se semmit, én a helyébe tuti, hogy elfelejtenélek.
miért szólsz bele, csak Te húzod a rövidebbet
rájuk kell hagyni
Először is ne ugrassz össze másokat, nem vagy mastermind és ilyen mesterséges, bunkó húzásokkal nem fogsz semmit sem elérni hacsak nem azt, hogy ne bízzanak meg benned.
Szerintem találkozz velük és vedd rá a srácot (még előtte), hogy beszéljen róla a lánynak. Nem vagyok egy nagy first world problem megoldó, de ez eléggé konstruktív lépésnek tűnik.
Még jobb, kérdezd meg a fiút legelőször, hogy miért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!