Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The l word -ből melyik a kedvenc részed, jeleneted?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 16:28
11/16 anonim válasza:
Nekem az amikor Carmen Shane kezét fogja a konyhában ... *-*
Alice és Tasha összes jelenete haláli:) Meg amikor Helena 4.-évadban ilyen cukrászos nem tudom mit játszik
12/16 anonim válasza:
legelső válaszoló: te Nikki-t és Shane-t láttad imádom Shane-t de az nagyon gusztustalan volt tőle. De amúgy a bicikli túrás jelenetek az 5.évadból nagyon ott vannak ;)
13/16 anonim válasza:
Shane és Carmen megismerkedése is nagyon jó :D
Meg Molly és Shane első szexjelenete :'D
de a táncversenyt is szerettem pl :)
14/16 anonim válasza:
igen a táncversenyes nagyon jó, meg mág valamikor nagyon az elején amikor kiakarják deríteni hogy Lara meleg-e!!? És persze a Pink-ride biciklis rész a kedvencem:D
15/16 anonim válasza:
jaj igen mikor Shane odamegy hozzá :'D az nekem is nagy kedvenc, bár én Larát valamiért nem bírtam
16/16 anonim válasza:
Az összes Shane és Carmen jelenet. Szerelmes vagyok beléjük, vagyis inkább csak örömmel lennék Shane helyében. :D Annyira összeillenek és szexik együtt. Miután szakítottak nem is néztem tovább..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!