Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok szeretnek meleg fiúkkal barátkozni?
Engem taszítanak a homoszexuálisok, és ha lehet, el is kerülöm őket. Nem szívesen barátkoznék egyetlen meleggel vagy leszbikussal sem.
De annyiból talán lazább egy meleg sráccal barátkozni, mint egy leszbikus lánnyal, hogy az nem fog bepróbálkozni nálad.
De én inkább maradok a hetero körökben.
23/L
"Talán azért, mert ugye nincs férfi és nő között barátság, mert előbb-utóbb az egyik többet akar"
A francokat nincs! Nekem kicsi koromtól kezdve csak fiúbarátaim voltak és soha nem volt több egyik fél részéről sem. Persze az átlag lányok ezt nem tudják elképzelni, ők voltak azok, akik még gimiben is ujjal mutogattak, hogy juj, szerelmesek!
Egyébként nekem sajnos nincsenek meleg barátaim, pedig szívesen beszélgetnék velük. Nem divattanácsadásra használnám őket, meg ilyen önző dolgok, amik miatt gondolom, hogy a lányok keresik a társaságukat.
Hanem meghallgatni őket, lelki támaszt nyújtani, ha nincs senki, akiben bízhatnának: én ott lennék.
(ha valaki olyan olvassa, akire ez illik, nyugodtan keressen meg privátban)
21/L
Szerintem ez az egyéntől függ. Én például szívesen megismerkednék meleg pasikkal, sokan közülük ezerszer jobb emberek, mint bármelyik hetero férfi. Persze ismerem a másik végletet is... a környezetemben elég sok a homofób, de én természetesen kitartok a véleményem mellett, akármit is gondoljanak rólam. Mert a véleményük az megvan. Első kézből tudom...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!