Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a lányok szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a lányok szeretnek meleg fiúkkal barátkozni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 14:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%

Engem taszítanak a homoszexuálisok, és ha lehet, el is kerülöm őket. Nem szívesen barátkoznék egyetlen meleggel vagy leszbikussal sem.

De annyiból talán lazább egy meleg sráccal barátkozni, mint egy leszbikus lánnyal, hogy az nem fog bepróbálkozni nálad.

De én inkább maradok a hetero körökben.

23/L

2009. szept. 23. 18:50
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Igen mert mint köztudott fiú és lányközt nincsen barátság.. az egyik mindig többet akar.. Na mist így, hogy meleg fiú+hetero lány barátság így nem lehet semmi, mert a fiú nem akarja megdugni a lánynak sem kell mert úgy néz rá mint a barátnőjére. (ezt egy jó ismerősöm mondta)
2009. szept. 23. 19:06
 13/16 anonim válasza:
78%
Ez attól is függ sztem,hogy milyen közegben mozog az ember. Nekem tizenéve a legjobb barátom egy meleg fiú és mellette sok barátnőm volt,de előbb-utóbb mindegyik barátságnak vége lett a féltékenység és az értelmetlen versengés miatt. Egyetlen komoly tartós barátnőm van,akivel már óvodába is együtt jártunk és mentalitásra olyanok vagyunk,mint tűz és víz. Szerintem a nők abszolúte megbízhatatlanok,ha más nem belép egy pasi a képbe és annyi a barátságnak. Arról már nem is beszélve,ha kapcsolatban élsz,tuti,hogy nem tetszik neki a pasid de,valahogy mégis az a vége,hogy meg akarja szerezni. :) Én inkább barátkozom a melegekkel,persze nyílván ők sem mind ugyanolyanok.
2009. szept. 27. 13:05
 14/16 anonim válasza:
Rendkívül vonzó lehet a kedvességük,odafigyelésük a másik emberre(jó értelemben).Emiatt válhatnak nagyszerű baráttá.Sokan a művészetek területén nagyon sikeresek.Persze,hogy igen érdekes a személyük.
2009. szept. 28. 08:32
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

"Talán azért, mert ugye nincs férfi és nő között barátság, mert előbb-utóbb az egyik többet akar"

A francokat nincs! Nekem kicsi koromtól kezdve csak fiúbarátaim voltak és soha nem volt több egyik fél részéről sem. Persze az átlag lányok ezt nem tudják elképzelni, ők voltak azok, akik még gimiben is ujjal mutogattak, hogy juj, szerelmesek!

Egyébként nekem sajnos nincsenek meleg barátaim, pedig szívesen beszélgetnék velük. Nem divattanácsadásra használnám őket, meg ilyen önző dolgok, amik miatt gondolom, hogy a lányok keresik a társaságukat.

Hanem meghallgatni őket, lelki támaszt nyújtani, ha nincs senki, akiben bízhatnának: én ott lennék.

(ha valaki olyan olvassa, akire ez illik, nyugodtan keressen meg privátban)

21/L

2010. ápr. 8. 22:00
 16/16 anonim válasza:

Szerintem ez az egyéntől függ. Én például szívesen megismerkednék meleg pasikkal, sokan közülük ezerszer jobb emberek, mint bármelyik hetero férfi. Persze ismerem a másik végletet is... a környezetemben elég sok a homofób, de én természetesen kitartok a véleményem mellett, akármit is gondoljanak rólam. Mert a véleményük az megvan. Első kézből tudom...

19/L

2010. ápr. 14. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!