Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok szeretnek meleg fiúkkal barátkozni?
Biztos egész másképp tudnak rájuknézni mint egy normális pasira, mert a csajok-pasik barátságban én se hiszek, olyan ismerős szinten elmegy de ha jól megértjük egymást és sokat vagyunk együtt akkor én később biztos h többet is szeretnék mert beleesek a másikba mert annyira rokonlélek. Max ha nagyon nem jön be testileg de am jófej akkor nem jutna ez eszembe
De különben meg nem bírom felfogni h mit jön ezzel az elcsépelt baromsággal minden p*csa mikor nem tetszik neki a pasi h "legyünbarátok" mert OLYAN NINCS, minek nem lehet megmondani h felejts el mert nem akarok semmit veled?! Max ha mindketten stabil kapcsolatban élnek akkor nincs kísértés.
Szerintem abszolút igaz… sokan mondják, hogy a meleg férfiak a legjobb „barátnők”, és ezt én is így látom. Ezek a férfiak nem úgy tekintenek egy nőre, mint a többiek. Mivel talán lélekben ők is nők…
Szerintem sokkal több mindent meg lehet velük osztani, mint egy barátnővel. Nekem több meleg barátom van, egyikőjük egyidős velem és nyíltan felvállalja a másságát, ezért nagyon becsülöm. Szerintem nagyon szépen kezeli.
És tényleg nagyon-nagyon őszintén lehet velük beszélgetni. Szeretem őket és sosem áldoznám fel a barátságukat semmiért…
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!