Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljam meg, hogy ne röhögjek a saját hülyeségeimen?
Amikor dumálok csajjal, mesélem neki az átlagon felüli vicceim amiket akkor szülök, és igazából a kutya sem gondolna olyanokra amire én. Ők is mosolyognak, de sokszor van az hogy én is majd megszakadok...
Kicsit ilyenkor idiot vagyok mint egy 5 éves kisgyerek, de pár mp múlva felveszem grumpy cat pofát.
Ez baj h ilyen kicsit bolond vagyok? (igazából amúgy nem érdekel ki mit gondol rólam, csak teszem amit jónak látok) Ez mennyire baj?
Én is ilyen vigyorimaki vagyok, már többször kérdezték osztálytársaim, hogy "már megint be vagy szívva?" :D
De amúgy nehezen oldódom, szóval elsőre bárki teljesen távolságtartónak mondana..
Én próbálok tenni ellene am, meg csak olyanokkal poénkodok akik vevők rá, akin látszik hogy nem az, azzal tartom a távolságot és kész..
grumpy cat<3
amúgy szerintem nem baj ha nevetsz magadon, inkább nevess együtt a csajjal, mint magadban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!