Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ezt zaklatásnak vennétek, vagy hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki egy évvel idősebb nálam: 19 éves, kb két hónapja ismerem, de elég ritkán találkozunk, pár szót beszéltem vele eddig.
Viszont belezúgtam, de nem merem kinyilvánítani.
Már arra is gondoltam, hogy amikor van lehetőség, gyorsan megpuszilom az arcát aztán elmenekülök. Ez nagyon gáz lenne? :D
2013. ápr. 2. 13:58
11/16 A kérdező kommentje:
Tudom, de még sosem volt barátom :( nem merem kifejezni az érzéseim :(
2013. ápr. 2. 14:03
12/16 anonim válasza:
ez 12-13 évesen még oké lenne de ne 18 évesen csináld :D
13/16 anonim válasza:
Én is későn érő vagyok, tökre megértelek.:) Nem kell semmi mást tenned, mint mosolyogni ha meglátod, lássa rajtad, hogy örülsz ha összefuttok, meg néha szólítsd meg, legyél érdeklődő.
14/16 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nagyon ritkán találkozunk, ráadásul csoportos edzésre járunk együtt, úgyhogy még ott sincs alkalom beszélgetni
2013. ápr. 2. 14:08
15/16 anonim válasza:
A puszi oké, de nehogy elszaladj ám! XD Légy magabiztos.^^
16/16 anonim válasza:
Amúgy a puszival tényleg nincs gond, de ha elszaladsz, akkor gáz :D. Egyébként meg legegyszerűbb, ha próbálsz vele többet dumálni, és lassan kialakul. Ha már párszor dumáltatok, akkor akár el is hívhtod valami közös programra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!