Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ezt zaklatásnak vennétek, vagy hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki egy évvel idősebb nálam: 19 éves, kb két hónapja ismerem, de elég ritkán találkozunk, pár szót beszéltem vele eddig.
Viszont belezúgtam, de nem merem kinyilvánítani.
Már arra is gondoltam, hogy amikor van lehetőség, gyorsan megpuszilom az arcát aztán elmenekülök. Ez nagyon gáz lenne? :D
2013. ápr. 2. 13:58
2/16 anonim válasza:
Ez irtó gáz.Talán kis is nevetnélek.
3/16 anonim válasza:
Talán nem nekem ilyen korban a farkamra markoltak rá de a puszi is jó megoldás
4/16 anonim válasza:
és te vagy 18 éves..
két véglet van ebben a korosztályban ezek szerint
vagy b.szunk jobbra balra, vagy ovisok módjára viselkedünk
5/16 anonim válasza:
Hű, hát 18 évesen érdekesen gondolkodsz.:D Szerintem jobb lenne inkább ha próbálnál vele többet beszélgetni, kezdetnek.:) Aztán majd alakul. Azzal még nem támadod le, ha megszólítod többször, ha érdekled, akkor utána már ő is keresni fogja a társaságod.
6/16 A kérdező kommentje:
Oké, belegondolva is gáz volt, leírva még gázabbnak tűnik, akkor ez felejtős :)
Csak az a baj, hogy nagyon visszahúzódó vagyok, múltkor is ő kezdett velem beszélgetni...
2013. ápr. 2. 14:02
7/16 anonim válasza:
Megpuszilod és elszaladsz?! Ennyire futja 18 évesen?! Ez ultra gáz!
8/16 anonim válasza:
18 évesen, pedig már el kell kezdened kicsit nőiesedni, ami azzal jár, hogy nem vagy egy beszri kis apuci lánya, hanem mikor egy férfi, fiú beszélget veled, belül elolvadsz, kívül pedig magabiztos vagy.
10/16 anonim válasza:
Inkább kezdeményezz beszélgetéseket, de az ilyet én max 14 éveseknél fogadok el, amit te akartál volna csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!