Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapiztak a buszon, lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapiztak a buszon, lehet, hogy a leggings miatt?

Figyelt kérdés

Ma reggel kétszer is letapzitak a tömött buszon. Először azt hittem, hogy véletlen, de aztán egyértelmű lett. Ilyen még nem fordult velem elő.Gondolkoztam mi lehetett az oka, egyedül csak az öltözködésre gyanakszom.

Meleg harisnyanadrágra leggingset vettem fel (nem átlátszót), rövid dzsekivel.Lehet, hogy a testhezálló leggings ilyen hatással van? SZerintetek ez az én hibám?

2013. ápr. 2. 09:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha harisnyában rohangálsz(a leggings NEM nadrág) az utcán, akkor megtörténhetnek ilyenek. Persze, nem jogos így sem, de ha valaki mutogatja a seggét, az minek csodálkozik utána? Kevesebbért is erőszakoltak már meg csajokat.
2013. ápr. 2. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!