Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a FÉRFINAK miért kell így kinéznie? Miért ilyen gyönyörű? Mondja már valaki "ha tud ", hibát rajta mert beleőrülök hogy ezt a tökéletes arcot nézem és semmi hiba. és nem a retus miatt. Tökéletes férfi
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 23:31
21/31 anonim válasza:
Jaj ez a b*zi kavboj =D Hát nem egy ronda példány de engem mégse fogott meg.
22/31 anonim válasza:
Tessék, ez majd megváltoztatja a véleményed: [link]
23/31 anonim válasza:
elég fura ízlésed van. [link] ezen nagyonis szarul néz ki, és sárgák a fogai..valószínűleg dohányzik. (duplahiba)
24/31 A kérdező kommentje:
na jó egy kicsit elbizonytalanodtam. De hány éves vajon?
2013. ápr. 2. 00:01
26/31 anonim válasza:
Azért úgy nézem elég gyorsan faragjuk le az ideálod csodálatát...
27/31 A kérdező kommentje:
a szakállt azt szeretem (mondjuk), a cigit elfogadom de az tény és való hogy egy ilyen nagy sztárnak nem kéne egy másodpercig sem igénytelennek lenni mert ha egy ilyen mondjuk ő csak úgy hogy én nem ismerem elsétálna mellettem valószínű összesúgnék a háta mögött hogy de gáz. viszont ebben az esetben félisten
2013. ápr. 2. 00:08
28/31 anonim válasza:
Mégis ki szereti az elálló füleket?
29/31 anonim válasza:
Na még félisten?
Akkor van még mit dolgoznunk...
30/31 anonim válasza:
jaj Jake, imádom, számomra ő a tökéletes.:):):) Én sem látok benne semmilyen hibát, a szakállat meg szerintem csak egy film miatt kellett megnövesztenie, attól még azalatt cuki az arca. Számomra ő a tökéletes pasi, az összes filmjét láttam már:) na jó befejezem az ömlengést.:P Huhh milyen dögös a Bőrnyakúakban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!