Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek a FÉRFINAK miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a FÉRFINAK miért kell így kinéznie? Miért ilyen gyönyörű? Mondja már valaki "ha tud ", hibát rajta mert beleőrülök hogy ezt a tökéletes arcot nézem és semmi hiba. és nem a retus miatt. Tökéletes férfi

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 23:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Pl. nekem nem az esetem. Nem fogom benne a hibákat keresni, mert egy külsőben alapvető, természetes hiba úgysem fedezhető fel, ugyanis valaki az elálló füleket szereti, valaki a vékony ajkakat, vagy épp a néger szájat, ésatöbbi.

:))

2013. ápr. 1. 23:36
 12/31 A kérdező kommentje:
aj ezeket én miért nem látom? vagy nekem lehet az elálló fül a macskaszáj a szemei túl fent vannak típus jön be!:):)
 13/31 anonim ***** válasza:
Szebb bizony, igazi műalkotás...
 14/31 anonim ***** válasza:

Azért mert idealizálsz.

Ez a tökéletestől baromi messze. Nem azt mondom, hogy magamból indulok ki, de szerintem ez az ember teljesen átlagos. Millió ilyen szaladgál a világban.

2013. ápr. 1. 23:37
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Bár a seggem nem szebb nála, azt az igénytelen szakállas képet gyönyörűnek nevezni, hát elég nagy túlzás.
2013. ápr. 1. 23:38
 16/31 anonim ***** válasza:
szerintem nem rossz,csak kár,hogy cigizik :/
2013. ápr. 1. 23:39
 17/31 anonim ***** válasza:
Rá bezzeg nem úgy mondják,hogy "helyes pofid van" XD
2013. ápr. 1. 23:40
 18/31 A kérdező kommentje:
a szakáll szekszi is lehet aki tudja viselni!!!
2013. ápr. 1. 23:40
 19/31 anonim ***** válasza:
a holnapután c. filmben jó volt a szerep, de nem vagyok elájulva tőle, mi a tökéletes rajta? nem is ismered? honnan tudod a képeket mindig igazítanak itt v ott, nem már, N
2013. ápr. 1. 23:41
 20/31 anonim ***** válasza:
66%
Azért ilyen, mert az X és az Y kromoszómákat hordozó egyedek génállománya ezt a többségében Y kromoszómájú egyedet hozták létre. A kék szeme egy genetikai mutáció eredménye, ami 6-10 ezer évvel ezelőtt ment végbe. A haj, az arc, a száj és a fogak, valamint a szőrzet is az anya és apa génállományának keveredéséből származó egyedi génállománynak tudható be.
2013. ápr. 1. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!