Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejön az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejön az, ha egy lány szereti a számítógépes játékokat?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 1. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem ez az első szempont, de nagyon örülnék egy ilyen lánynak :)
2013. ápr. 1. 21:56
 12/17 anonim ***** válasza:
semleges... ha egész nap a kib@szott gép előtt ülsz az negatívum!
2013. ápr. 1. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:

hogy a fenébe ne :D egyik legnagyobb pozitívum

F19

most a Dragon Age Origins-et tolom, rpg-ket szeretem, azoka jók

2013. ápr. 1. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Barátomnak például hatalmas plusz pont, hogy kocka vagyok :D Szoktunk is együtt játszani, Fable, Left4Dead, Halo stb :3

19/L

2013. ápr. 1. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Inkább bejönne, mert ilyen ilyen lánnyal még nem volt dolgom, nem túl gyakori.

22/F

2013. ápr. 2. 11:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha csak a játékokat szereti azt nemigazán értékelem.

Mert saját tapasztalat, hogy a gamerek után rengeteget kell takarítani, pláne ha önjelölt programozót játszanak. Arról nem is beszélve, hogy a hardverkövetelmények miatt két-három év után gépet cseréltetne velem, függetlenül az aktuális gép állapotától. Aról nem is beszéltem amikor valami krach üt be (általában miatta) és tapasztalt gamerként megpróbálja sajátkezüleg helyrerakni...

Vagy "rendesen" használja a gépet, de legalábbis képes legyen kipucolni ha úgy adódik (mind virtuális mind fizikai formájában) azt nagyra értékelem értékelem, vagy inkább egyáltalán ne érdekelje.

27/F programozó.

2013. ápr. 2. 11:14
 17/17 anonim ***** válasza:

én xboxon szoktam játszani, persze kocka nem vagyok :) barátomnak semmi baja vele, együtt is szoktuk nyomni :D

18L

2013. ápr. 2. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!