Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini fiúk! Ti elfogadnátok egy olyan lányt aki szép és jófej de mitesszeres az arca hiába ápolja?
De sok "okos" ember van...
Elmondom nektek, hogy 12 éves korom óta vannak pattanásaim és mitesszereim...
Eleinte havonta jártam kozmetikushoz, kinyomkodta, otthon mindig ápoltam a bőröm, de ugyan úgy visszajöttek, főleg a mitesszerek. Aztán 17 éves koromban voltam bőrgyógyásznál, és felírt egy nagyon erős gyógyszert, hatott ugyan, de nem volt elég... A gyulladt pattanások eltűntek idővel, meg most, hogy nem szedem, most se nagyon jönnek elő, DE a mitesszerek megmaradtak!
Ja, és még annyit, hogy maga a BŐRGYÓGYÁSZ mondta, hogy ez nem igényesség/igénytelenség kérdése... -,-'
Meg mikor több ezer forintot költöttem havonta kozmetikusra meg lemosókra, amiket minden nap használtam, áruljátok már el, kedves okoskodók, hogy akkor miért nem múlt el?!
Kedves kérdező, a kérdésedre a válasz:
Ha egyébként meg szép vagy, meg bejössz az adott fiúnak, ez fel se fog neki tűnni, mindenkinek vannak apró hibái :)
Tanács: Igaz, nekem szinte semmi nem válik be, de neked hátha, hisz nem vagyunk egyformák!
Igyál minden nap elegendő folyadékot (lehetőleg ne cukrosat), lehetőleg fogyassz minél több zöldséget és gyümölcsöt, elvileg az étkezéssel is lehet segíteni a bőrproblémákon... Próbáld ki, hátha neked hat. :)
Továbbá ajánlok egy nagyon erős arclemosót, ami kissé drága, de tényleg jó, valamelyest javít a bőrön:
Lubexyl, 2500 Ft körül van. Vény nélkül is lehet kapni.
22 L
Az étrenden kell változtatni.
Kevés tej, illetve csoki.
Sok víz illetve zöldség gyümölcs!
+teafaolaj is jól jöhet.
Nekem segítet
gratulálok.... alapozót ajánlani egy tini lánynak.
Ne hallgass az utolsóra ebben .( az ecetes beválhat)
Az alapozó eltömíti a pórusokat és több pattanást okoznak . A bőr nem tud megfelelően szellőzni és pár év múlva rosszabbul fogsz kinézni mint most... Ha mindenképpen elszeretnéd fedni valamivel akkor ajánlom a BB olajmentes színezet hidratáló krémeket. de csak módjával! Elég belőle egy ujjhegyni a kritikus pontokra ... ( a krém felveszi a bőrtónusodat ) (ha jó minőségű) érdemes rászánni .) ezért fölösleges átitatni vele az arcod többi részét mert hiába olajmentes ... mivel krém így kismértékben zsírosít tehát ergo még több pattanás :)
Amúgy ajánlom figyelmedbe a Babaszappant . Nagyon régi fegyver a pattanások ellen és csak kevesen tudják .
Reggel = Mosd le Baba szappannal az arcodat majd töröld át tonikkal .. Hogyha végeztél kenj egy kis hidratáló krémet kombinált bőrre ( Ez azért szükséges mert az első két lépéssel leszárítod a pattanásokat így a szervezet üzen az agyba hogy még több faggyú váladék szükséges ... és beindul a zsírosodás a bőr helyreállítására.
A hidratálással ezt a kellemetlen szakaszt meg lehet előzni :)
Ezeket a lépéseket alkalmazhatod amikor csak szükségesnek érzed de a fő 2 időpontot a reggeli és az esti elalvás előtti rutint soha se felejtsd el!
UI: Egy 15 éves lány aki ezeknek a lépéseknek hála ma HIBÁTLAN arcbőrrel élhet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!