Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk! Nektek bejönnek az ilyen lányok? Lent
Szia!
Bocs, tudom, hogy srácoknak szól a kérdés, én lány vagyok, de azért írok, ha nem baj.
Szerintem tipikusan olyan lány lehetsz, akivel általában jóban vannak az emberek, gondolom viszonylag nagy baráti kör, mindenki nevet a vicceiden, jó fej vagy, laza, ilyesmik. (Az, hogy milyen a külsőd, az igazából mindegy, mindenkinek más stílus jön be, vannak sokan akiknek épp ez).
Alapvetően jó tulajdonságaid vannak, van benned sok minden, amitől szimpatikus leszel a srácoknak, de muszáj, hogy legyen nőies oldalad is. A külsőd azért nem mondható annak, és amiket belső tulajdonságként felsoroltál, nos, hát azok se. Nem kell persze kifordulnod magadból, de akitől akarsz valamit, az előtt nyugodtan nyílj meg és mutasd meg neki az érzékenyebb, nőiesebb énedet is, hogy beléd tudjon szeretni.
Persze ez csak tanács, de sok ilyen típusú lány ismerősöm van, és mind ettől szenvednek, hogy csak havernak kellenek. És mivel főleg srácokkal vagyok jóban, így az ő szemszögükből mondom ezt, hogy ez a probléma, hogy tök jó lenne barátnőnek, de hiányzik belőle valami, ami vonzalmat váltana ki. Szóval erre figyelj picit, és akkor nem lesz gond ;)
21L
ez így jó! Ha még tetszik is az arcod, akkor tökéletes! :)
mondj néhány rossz tulajdonságot is! :)
" imádom a horror filmeket és a gusztustalan filmeket. Szeretem pl a jackass-t és az emberi százlábút. "
EMBERI SZÁZLÁBÚÚÚ!!!!
légy a feleségem <3 :D
F19
-be lesz rasztásítva
-bakancs
-hippi zenék
-Nem lányos lány
-nem viselkedek lányosan
-pesszimista..
Ezek amik nem tetszenek. Nem szeretem sem a peszsimista embereket, sem az olyan lányokat akik inkább fiúsak, szóval a kérdésre a válasz: Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!