Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor hogyan viselkedjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogyan viselkedjen egy szépnek és csinosnak mondott lány? (LENT)

Figyelt kérdés

Azért teszem fel itt a kérdést, mert ahogy látom jó pár ilyen jellegű téma van az oldalon és mivel anonim sokan nagyon nyíltan kimondják amit gondolnak.

A többség szépnek és csinosnak mond. Nem akarok nagyképű lenni, nem én mondom.

Jó páran hitték már azt is, hogy egy cicababa vagyok, pedig nem.

Hülyének egyáltalán nem gondolom magam és ki is kérem magamnak, ha valaki annak tart. Egyetemre járok, nem büfészakra és nem rossz eredményekkel csinálom. Úgy gondolom, hogy a ruhákon és a pasikon kívül más témához is hozzá tudok szólni.

Hogy emberileg milyen vagyok, nem én akarom megítélni, de nem szokásom tahó lenni senkivel, úgy gondolom az esetek legnagyobb részében normálisan viszonyulok a másik emberhez, ha ő is úgy hozzám.

Millió eset van, ha egy szép lány visszautasít valakit, akkor bunkó, nagyképű, stb...

Kíváncsi lennék a másik oldal véleményére, hogy akkor mikor is lenne értelmes és emberileg is normális egy lány, aki csinosnak és szépnek mondott.

1) Ha helyes, jól kinéző pasival jár, akkor csak a külső számít neki, mást meg sem lát, stb...

2) Ha nem olyan jó pasival, akkor biztos a pénzért van vele, csak arra hajt.

3) Ha a lány anyagilag nincs annyira eleresztve, akkor pénzes pasit akar, pont ezért. Ergo a pénzre hajt.

4) Ha jobb anyagi körülmények között van, meg sem látja, aki nem, ezért van nem csóró sráccal.

5) Ha idősebb férfival van (akár csak néhány év) akkor azért kell neki, mert gazdagabb, önálló jövedelem, esetleg autó, stb...

6) Ha saját korabelivel, akkor partyzni, bulizni akar, nem normális komoly férfi.

7) Ha egy fiút határozottan utasít vissza, bunkó, lekezelő, el van magától szállva.

8) Ha kulturáltan akkor is ugyanez csak finomabban, mert ugye csak a jó pasi kell neki, meg aki ilyen meg olyan.

9) Ha kedvesen próbál viselkedni azokkal is akiktől nem vár közeledést, nem akar semmit, akkor miért hagyja, hogy hiú reményeket tápláljon, miért ámítja, biztos, szórakozik ezzel, szívatja, de mekkora ribi.

11) Ha távolságtartó azokkal a férfiakkal akiktől semmit sem akar, meghúz egy határt, akkor megint el van magától szállva, lekezelő, nem is veszi emberszámba.

12) Ha kulturáltan, intelligensen viselkedik, akkor játssza az eszét, értelmiségi, sznob nő.

13) Ha nem így, akkor közönséges, nem tud viselkedni.

És még lehetne sorolni jó pár pontot.

Akkor most mit csináljon?

Főleg egyes, nem túl sikeres és férfias stílusú fiúk viselkednek így, bár nem mondom, hogy csak ők.

Akkor vajon mi lenne a helyes magatartás?

Főleg az olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik úgy gondolkodnak, mint ahogy imént írtam.

2013. márc. 31. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szamtalan oka lehet annak, ha egy ember ugy viszonyul a masikhoz, mint ahogyan azt te pontokba szedve leirtad. Leggyakrabban persze valamilyen sertettseg, serelem all a hatterben, amit nem sikerul megfeleloen feldolgozni, ilyenkor sokan a konnyebb utat valasztjak: ahelyett, hogy szembeneznenek onmagukkal es torekednenek arra, hogy a sajat szemelyiseguket epitsek es szepitsek, inkabb keresnek egy kulso ellensegkepet, akit/amit gyulolni lehet.

Hogy neked hogyan kellene viselkedned veluk? Erre azt tudom mondani, hogy amig semmi olyat nem teszel, vagy mondasz, amivel a masik ember onerzetebe aranytalanul belegazolnal, amig kepes vagy eretten es intelligensen kezelni az esetleges konfliktushelyzeteket, amig nem mesz bele kicsinyes jatszmakba, megprobalsz higgadt es nagyvonalu maradni azokkal szemben is, akik esetleg bantoan viselkednek veled, roviden: amig a te lelkiismereted tiszta, addig nem kell neked rosszul erezned magad masok problemai miatt, nem is kell veluk foglalkoznod. Mert akkor csak arrol van szo, hogy adott ket ember, akik nem ertik meg egymast, tul nagyok koztuk a kulonbsegek, ezert szimplan nincs dolguk egymassal.

A szepsegrol es csinossagrol pedig csak annyit, hogy szerencses arra ugy tekinteni, mint csupan egy tenyezo a sok kozul, ami jellemezhet egy embert, semmikepp sem az a tenyezo, aminek eloterben kell lennie es a legfontosabb szerepet kell jatszania az ember (on)meghatarozasaban. A fontosabb/izgalmasabb/erdekesebb dolgok ugyis a szemelyisegben dolnek el...

2013. ápr. 10. 11:40
 12/15 Illusi0n ***** válasza:

Amint már azt sokan leírták:

- légy önmagad! :)

Ki nem *** le, mit gondolnak Rólad, akkor tartson pénz hajhásznak, bunkónak, lekezelőnek...aminek akar, úgysem lesz a barátod/ párod! :D

Aki így gondolkodik, hogy "jajj, ez a lány elhajtott, és nem áll velem szóba, tuti, hogy egy tahó/lekezelő q*a..."- az egy felszínes ember! Ennyi.

Aki meg veszi a fáradtságot, hogy megismerjen, az úgyis Melléd szegődik, mint barát, vagy Partner! Nem kell mindenkinek megfelelni, és nem kell mindenkihez alkalmazkodni! :D

2013. ápr. 27. 11:11
 13/15 Hanariko ***** válasza:

Nem olvastam el a komikat, de azokkal a pontokkal egyetértek amiket írtál... soha semmi nem jó.

Azt nem tudom igazából hogy miért van ez így, de az a megoldás, ahogy már az elsők közt láttam írták páran: le kell szarni mindenkit (jóó azért nem mindenkit pl. barátokat) és úgy élni, úgy viselkedni, azt keresni aki/ami neked jó.

Egyébként eszembe jutott erről egy képregény, most nem találom, de az a lényeg hogy van a nő, a férje és van egy szamaruk.

Ha ketten ülnek rajta, akkor "megölik ezt a szegény állatott"

ha csak a nő, akkor: "látszik ki hordja a nadrágot"

ha csak a férfi, akkor: "milyen udvariatlan",

ha pedig egyikük sem: "micsoda bolondok van egy szamaruk és nem ülnek rá"

2013. ápr. 27. 11:24
 14/15 Bruce_Wayne ***** válasza:
nem kell választ találnod, az emberek irigyek, és egy hozzád hasonló nő nagymértékű irigységet vált ki embertársaiból minden akarata ellenére.Annyit tehetsz hogy jót mosolyogsz rajtuk és a szánalmas viselkedésükön,és hidd el ez még jobban fogja bosszantani őket mintha ellenlázadásba kezdenél.
2013. ápr. 27. 11:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon jól leírtad kérdező! :) Sajnos én is ilyen ember voltam sokáig, nekem se volt semmi se jó, nem volt semmilyen véleményem, és inkább másokat kérdeztem, ha valamibe nem voltam biztos és ha nem tetszett az a tanács, akkor lehurrogtam őket. Sok kérdés alatt is kb ugyanezeket írtam, mint amit leírtál példákban, csak sokkal durvábban. Aztán egyszer csak abbahagytam a siránkozást, másként kezdtem nézni a világot, végre egyre több mindenbe lett saját döntésem, és abbahagytam az emberek kategorizálását nem hiába mondják, hogy relatív a szépség, a kinézetemen is látszik, hogy változtam mert sok fölös kilót leadtam.

Én csak annyit tudok mondani, hogy szerintem idővel mindenki megváltozik és abbahagyja ezeket a felesleges előítéleteket, csak idő kérdése, de lehet vannak olyan esetek, hogy sose változik meg.

2013. ápr. 27. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!