Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van mindig az hogy a lányok többsége az agyilag nullákra bukik?
Én kedves vagyok a lányokkal,és nem szoktam őket szivatni ahogy az osztályból a legtöbb fiú,mégis azok tetszenek nekik akik szivatják a lányokat.
Osztályban visszahúzúdó vagyok,csendes,de ha sulin kívül vagyok a barátaimmal akkor ellazulok..gondolom értitek,és sulin kívül is ha beszélek egy lánnyal az utcán akkor minden oké,de suliban egyszerűen nem tudok velük beszélni sem,mert azon parázok hogy mit fognak a többiek hinni,és amúgy is ahogy említettem visszahúzódó és csendes vagyok.
Nem tudom lehet az a baj hogy nagy darab vagyok? 182-3 cm vagyok és 82-83,a hasamon van felesleg ami látszik is mondjuk fürdőruhában,de hétköznapi öltözékben pl. farmer stb.. átlagosnak nézek ki nem látszik a plussz kiló.
Elől kicsit felzselézve van a hajam,jól tanulok,suli után a buszra sietek..
Emiatt az osztályban néhányan be is szóltak,és nem tűröm el hogy rájuk buknak a lányok,sőt van olyan hogy nem beszélnek hozzájuk (a lányok)de tovább szivatják és megint beszélnek..
Nem értem.. 15F
Miből hiszed,hogy te nem vagy "agyi 0" ?
Nem féltékenykedni kéne,hanem elkezdeni normálisan csajozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!