Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akarok szólitani csajokat ez jó szöveg lenne szerintetek? Szöveg lent?
lány vagyok, csak úgy mondom előre, hogy biztos legyél benne, nem valami irigy pasi vagyok, aki a konkurenciát akarja csökkenteni: ezzel NE próbálkozz. az édes szót azt mindenképp hagyd ki, meg a végéről a "te kis cukorfalat" részt is, a többit akár még mondhatnád is. De becézgetni nagyon nem kell.
Ha úgy mondanád ezt a szöveget, ahogy leírtad, akkor én is a képedbe röhögnék, pedig általában kedvesen és udvariasan igyekszem visszautasítani a próbálkozókat. De komolyan. Ezt inkább nagyon ne.
Ez de szar. Elmondom mi az amit MINDENKEPPEN hagyj ki belole: edes; nem tudtam megallni; szep vagy; biztos sokan mondtak mar ezt neked;cukorfalat... most tenyleg?; meghivhatlak egy kolara.
Amivel nem volt nagy baj (mar igy onmagaba): mondjam; kis.
Ami jo: szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!