Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akarok szólitani csajokat ez jó szöveg lenne szerintetek? Szöveg lent?
Figyelt kérdés
Szia édes nem tudtam megálni h ne mondjam el neked mennyire szép vagy biztos sokan mondták már ezt neked te kis cukorfalat. Meghivhatlak egy kólára?2013. márc. 31. 17:12
11/28 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy ne röhögjön képen a barátnőjével, akkor ezt ne csináld!!
12/28 anonim válasza:
édes? cukorfalat? sok sikert bro :D
13/28 LeftBehind válasza:
Bazzeg....mintha selymet próbálnál a csaj ölébe hányni! Öreg,ezt egyszerűen csak NE!
14/28 anonim válasza:
Majd ha a nagyanyámmal akarok randizni, akkor szólok. Ő szólít cukorfalatnak.
15/28 anonim válasza:
Hát ezen most jót nevettem :D Feldobtad az estémet :D
16/28 anonim válasza:
Ha látnád az arckifejezésemet, rögtön tudnád, hogy bakot lőttél.
17/28 A kérdező kommentje:
szerintem jó szöveg lesz ez.
2013. jún. 10. 12:11
18/28 anonim válasza:
Ha jó, akkor a f.sznak kéred ki a véleményünket? :D
Idióta, nyominger szöveg, talán 14 éves csajnál bejön!!!
19/28 anonim válasza:
Március 31 óta hányszor vált be ez a szöveg, nagymenő? :D
20/28 A kérdező kommentje:
egyszer se, még nem mertem kiprobálni. de majd kifogom mindenképp!
2013. jún. 10. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!