Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van a mai lányok többségéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai lányok többségével? Miért nem jön be nekik a közepesen szőrös mellkas?

Figyelt kérdés

Volt itt régebben egy ilyen kérdés, ezzel a képpel kapcsolatosan, hogy egy ennyire közepes szőrös mellkas bejön-e a lányoknak. Hát 15 kommentből kb jó ha 4 nek vagy 5 nek jött be, a többség undorodik tőle. Nekem is ilyesmi csak azért kérdem. Most legyek meztelencsiga mert szinte az összes lány elvárja a borotvált mellkast vagy mi van? Mi ez a vírus?

[link]

2013. márc. 31. 10:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom ha szőrös a férfi. A csupasz békáktól undorodom. Nem egy lánnyal akarok ágyba bújni hanem egy igazi férfival, az pedig szőrös.. és izgató.. :)

L23

2013. márc. 31. 13:38
 22/32 anonim ***** válasza:
21-ment a zöldkéz neked:DD
2013. márc. 31. 13:40
 23/32 anonim ***** válasza:
Istenem! A kommentelők nagy része leírja, hogy semmi baja nincs a szőrős mellkassal sőt, sokuknak kifejezetten tetszik, erre te csak azt a 3 hozzászólást vagy hajlandó észrevenni, ami számodra degradáló. Tök mindegy, hogy mit csinálsz magaddal. Soha nem fogsz megfelelni az összes embernek, jobb ha tőlem tudod. Ha leborotválod, akkor is lesz olyan, akinek nem jön be. Mikor fogjátok már föl, hogy nincs olyan ember, aki mindenkinek tetszene? Olyat kell keresni, akinek te vagy az ideálja. Nyilván én sem környékezem meg azokat a férfiakat, akiknek nem jövök be.
2013. márc. 31. 13:52
 24/32 anonim válasza:
Szerintem elég ocsmány :Dinkább told le aztcsá..
2013. márc. 31. 15:49
 25/32 anonim ***** válasza:
nekem nem jön be, de hogy miért, azt nem tudom megfogalmazni..
2013. márc. 31. 16:03
 26/32 anonim válasza:
sztem szexi és 15/L:P
2013. ápr. 12. 23:36
 27/32 anonim ***** válasza:

nanemár. én bírom az ilyen hancúrpázsitot! :)

23L

2013. ápr. 15. 23:44
 28/32 anonim ***** válasza:

ez olyan, mint a szőrös punci vs. kopasz punci kérdés... háboroghatna itt sok nő, aki szőrösen szereti magát, hogy a felnőtt nőknek olyan, blabla... jogosan lehetne feltenni itt is a kérdést, miszerint: mi ez a vírus?

figyelj, ne az "átlagnak" akarj megfelelni, hanem annak, akivel együtt vagy. soha nem a szőr a szerelem akadálya.

2013. ápr. 16. 00:10
 29/32 Missi_Key ***** válasza:
59%

te szereted ha egy csajnak szőrös a nemi szerve/lába/hónallja?

nem?...a nők sem szeretik ha nektek az. ennyi...

2013. ápr. 16. 00:15
 30/32 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele ha a csaj szőrösen szeret, akkor hagyom megnőni, ha meg csupaszon, akkor leborotválom. Bár én jobban szeretem csupaszon. Mikor hagyom megnőni és utána ledúrom magamról, olyan felszabadító érzés :D Lent viszont ha rám hallgatsz mindenképp leborotválod.1. higiénia 2 még nagyobbnak tűnik :D Bár ez nem volt kérdés....
2013. ápr. 16. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!