Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha a fiúnak 3-4 kisebb (2-3mm-es) anyajegy lenne a mellkasán?
Figyelt kérdés
Nem erős színűek, kissé halványak.2012. júl. 30. 19:56
1/9 anonim válasza:
igen kib*szottul fúj undorító gusztustalan FÚJ
2/9 anonim válasza:
Nem hinném, ha szeretem, meg amúgy sem!
19/L
4/9 anonim válasza:
Nem nem zavarna, minden emberen van. És ha valaki igazán szeretni fog nem 1-2 anyajegy miatt fog elhagyni. :)
5/9 anonim válasza:
Na menj már! Ennyi erővel magamat is undorítónak találom, mert van rajtam 37 anyajegy.
24/n
6/9 anonim válasza:
minden emberen van anyajegy b@zdmeg...
7/9 anonim válasza:
Miért kéne, hogy zavarjon? Mindenkin van anyajegy.
8/9 anonim válasza:
Már az anyajegy is ciki? Mindenkin van, basszus. Én például tele vagyok velük, van vagy 100, most undorodjon tőlem a barátom? Egyébként neki is van és semmi gond vele, eszembe se jutott soha, hogy ezzel bármi probléma lehet (max. egészségügyi, ha nagyon kiáll). Szerintem aranyos, meg szexi is tud lenni, de semmiképp sem ciki.
24/l
9/9 anonim válasza:
hát nem zavarna....bárcsak a barátomnak lenne ennyi anyajegye.De neki CSAK az arcán legalább 50 db kissebb anyajegy található...kicsit zavar,de lehet csak azért mert már nem olyan nagy a szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!