Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben?
"míg élünk remélünk"
probálkozz be és tényleg ne törödj a háttérinfokkal. Ha szeret akkro igy is szeret ha meg nem akkor jobb neked nélküle :)
Hány évesek vagytok?
Milyen viszonyban vagy a sráccal?
3. vagyok! :)
Szerintem a barátnődnek igaza van!Egy 21 éves fiúnak már csak nem szólnak bele a szülei a párválasztásába!
Mindig mosolyogj, legyél csinos és ápolt!
A fiúnak te tetszel?Vagy nem voltak erre utaló jelek?
"Csak nem szólnak bele...":) Milyen aranyos, hát én ezt sem a saját, sem a barátaim bőrén nem így tapasztaltam... Pedig már rég elmúltunk 21.
Ettől függetlenül a kezdeti botrányokat követően, megszokták a szívünk választottját. De ezt fel is kell vállalni, mert van ezzel hajcihő rendesen.
Neked pedig; a remény hal meg utoljára. Illetve amíg nem próbálod, nem tudod, hogy sikerülne -e...
A barátnődnek igaza van, ha akar valamit akkor elég a folyamatos kedves, mosolygós énedet látnia és idővel lép majd, ha szeretne. Mivel ő van forban veled szemben, ezért attól sem kell félni, hogy teljesen elfolytja magába.. Még annak tudatában is, hogy a szülei majd valszeg ráverik az ajtót. Bár az is feltétezhető, hogy a szüleit ez egyáltalán nem zavarná és csak te képzeled ezt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!