Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondoltok az életvidám fiúkról akik nagyon sokat mosolyognak, és soha nem problémáznak semmin?

Figyelt kérdés

Alapjában véve rólam van szó, és sokat mosolygok, de mások meg folyton kérdezik tőlem hogy hogy tudok ennyit mosolyogni.

Akkor folyton azt teszem amit abban a pillanatban helyesnek érzek.

Kimondom mindig amire gondolok, ezzel egyetemben tudok a lányok szemében olvasni.

Könnyen elbőgöm magam pl egy filmem, de tudok komoly is lenni ha kell és rezzenéstelen arccal nézni.

Igazából úgy érzem magam mintha egy saját világom lenne ahol csak nagyon kevés ember él, mert olyan dolgokat teszek, és olyanokat mondok, amiket az átlag nem tenne.

Még annyi hogy sokak szerint(nem rokonok, haverok) szerint jól nézek ki, meg magas is vagyok, kicsit bolond, és folyton kérdezik hogy miért nincs csajom. És mindig azt mondom hogy nem kell.

Úgy érzem hogy mindenki kedvel engem, de valahogy olyan nem érzek soha hogy valaki szerelmes lenne belém.

Pedig egyáltalán nem magas a mérce, csak annyi hogy legyen kedves, ne legyen féltékeny, sokat mosolyogjon, meg ne igyon. De ilyet nem lehet találni...mostanában. Később ez meg rosszabb lesz már látom előre.

2013. márc. 30. 20:28
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szerintem nincs veled semmi baj. Én örülnék neki, ha a környezetem lévő fiúk ilyen tulajdonságokkal rendelkeznének, és nem lennének örök pesszimisták...

Egyébként én is úgy érzem, mintha saját világom lenne, és én ebben nagyon jól érzem magam, a barátaim is így szeretnek! :)

Továbbra is vállald magad, így ahogy vagy! A szerelem pedig majd megtalál! HAJRÁ

2013. márc. 31. 19:36
 12/12 anonim válasza:
Egy laza "ideiglenes kapcsolatra alkalmas" nekem tul barátnös vagy...meg mindig azon kattognék hogy mit csinálsz a problémáiddal és hogy melyik percben fogsz mindent a nyakamba zuditani...
2013. ápr. 1. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!