Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Én már nem tudom. Lent bövebben
teljesen belestem egy srácba..barátnöim ismernek nem sírok fiuk miatt SOHA de miatta már nem egyszer..és nem mert megbántott hanem mert hiányzik..1x megkérdeztem h szeretne e többet monta ö azt hiszi h igen de még várjunk..nem tudom meddig tudok várni szeretem de nem akarom magamat kínozni!!hogyan tudnám kideríteni/rákérdezni h akkor most mi lessz???
vagy csak egy hülye liba vagyok aki fut egy fiú után:(:(?
Talán azért mondta, mert még "gyerek" vagy és ebben a korban nemigen lehet azt mondani: kapcsolatom van.. ez inkább amolyan fiatalkori szerelem.
Hány éves vagy? 13? 14?
Ne erőltesd ezt még, korai. Ő is ezt mondta. Ha csak erőlteted, azzal eltávolodik tőled.
Légy a barátja, mosolyogj sokat, légy felszabadult, idővel majd megváltozik a véleménye.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!