Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan pancser vagyok, hogy 25 éves koromig nem tudtam csajt szerezni, mire számítsak a későbbiek során?
Én Máté vagyok, és 25 éves koromig semmi közöm nem volt lányokhoz, akkor volt az első tapasztalatom, és ezt itt sokan tudják akit itt ismertem meg, szóval lehet hogy a 13-as válaszoló rám gondolt :) De én soha nem írok ki ilyen magamat sajnáltató kérdést, vagy nem tudom mi akar ez lenni. Panaszkodni, magamat szidni sem szoktam.
Kérdező neked is ezt ajánlom, először is ne szidd magad, magadban és mások előtt se, és próbálj pozitívabban állni a dolgokhoz, te is képes vagy barátnőt szerezni, csak ne mondogasd magadnak hogy nem megy. És próbálkozz, és előbb-utóbb mindenkinek összejön valami, a teljesen reménytelen eseteknek is. De azért ne tekintsd annak magad :)
És hogy mire számíthatsz? Ha nem változtatsz, csak vársz hogy hátha rádtalál valaki, akkor is lehet még párod, csak kicsi az esélye. Ha próbálkozol, ismerkedsz, és kicsit is változtatsz jó irányba akkor nagyban nőnek az esélyeid. És nem kell feladnod azt aki vagy, csak abban kell változtatnod ami pont hogy megakadályoz hogy önmagad lehess.
Te nem pancser vagy, hanem szerencsés.
Szerintem már bízhatsz benne, hogy megúsztad. Csak irigyelni tudlak.
Én 20 éves korom óta vagyok ugyanazzal a nővel, de cserélnék veled. Nősülni ne akarj, inkább olyanokkal "barátkozz", akik előre megmondják a tarifát. :-)
Arra hogy mégannyira sem fog sikerülni, hacsak nem gazdagszol meg. Aki 25 éves koráig nincs túl párkapcsolaton, legalább néhányon, annak az aránya csak romlani fog onnantól.
Amint lesz jó sok lóvéd, már jönnek majd a nők mint a legyek a szarra,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!