Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedek egy lánnyal skype-o...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy lánnyal skype-on, és olykor nem nagyon értem a gondolatmeneteit, mit tegyek, mire számítsak?

Figyelt kérdés

Hali,

A kérdésem kicsit furán van megfogalmazva, de úgyis gondoltam kifejtem. Megismertem egy csajt egy társkeresőn, felvettem skype-ra igazából nem is éltem bele magam a dolgokba, sőt, annyi bukta után tökre nem is nyomulok, sőt, már lassan inkább csak kíváncsiság hajt, hogy milyen az élete, mit tudhatok meg róla. Ez a felállás viszont elég jó mindkettőnknek, mert őt nem feszélyezi semmi (nem nyomulok, nem vagyok nyálas, nem színezem magam, nem sürgetem hogy talizni kéne, fel se hoztam, nem érdekel).

Szoktunk beszélgetni néha úgy általánosságban az emberekről, párkapcsolatokról, mai fiatalok gondolkodásáról, és olyanokat mond nekem a lány, hogy ő nagyot csalódott, nagyon-nagyon-nagyon nehezen bízik meg egy férfiban, majd 5 perc múlva olyanokat ír, hogy társkeresőn ahol fent van ott minden pasinak van esélye, majd elválik, hogy megtudják-e hódítani. Majd megint másik percben azt mondja, hogy minden pasi megakarja b***ni, így elég nehéz megtalálni a jót, és olyan jeleket küld felém, hogy szimpatikus vagyok, őszinte, aranyos, ugyanakkor hajtja hogy pasizni nem is szokott, és nem tudja a fejében hogy mit kezdjen velem :D Pl. tetszett neki az is hogy a társkeresőn nem fényeztem magam, hanem pont hogy az igazságot írtam le, hogy az a tapasztalatom hogy erőltetett ez az egész netes társkeresés.

Mivel nem sietős nekem a kapcsolat, így full higgadt vagyok, és tulajdonképpen úgyis ott van nekem a suli, így nem halok bele ha nem ír többet. De most is úgy köszönt el, hogy szép álmokat, ezt holnap muszáj folytatni, meg hogy jaj mennem kell rossz téged itt hagyni. Érti ezt vki?

2013. febr. 15. 20:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Én lány vagyok, nekem nem furcsa, így viselkedünk... Szerintem még nem döntött, de van esélyed.
2013. febr. 15. 20:10
 2/14 A kérdező kommentje:
:)
2013. febr. 15. 20:12
 3/14 anonim ***** válasza:
64%

Én azt hiszem értem (talán mert én is nő vagyok :). Mint ahogyan én is, ez a lány is nagyokat csalódott már pasikban és a rossz tapasztalatok miatt próbálja védeni magát az újjabb csalódástól. Senkinek sincs szüksége egy 999-ik sebre a szívén. Másrészről pedig feltehetően magányos és nagyon vágyik egy rendes pasira, akiben végre nem kell csalódnia. Szerintem ez a két dolog munkálkodik benne, néha az szíve kerekedik felül (tehát a vágy a jó kapcsolatra) máskor az agya és a rossz tapasztalatok (amik óvaintik egy újabb csalódástól).

Remélem segítettem. :)

2013. febr. 15. 20:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Velem is pontosan ugyanez a helyzet ..csak én fb kezdtem..
2013. febr. 15. 20:14
 5/14 A kérdező kommentje:

Hűűűűhaaaaaa! Csajok segítsetek kérlek, kell nekem ez a csaj!

Magánórát veszek tőletek, ne hagyjatok cserben mert egyedül nekem annyi! :D

2013. febr. 15. 20:22
 6/14 anonim ***** válasza:

teljesen normális a viselkedése. erre mondják azt hogy a remény hal meg utoljára,(mert ő a gyilkos)

csak néha az emberben elhalványodik a remény néha erősebben ég

2013. febr. 15. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:

"nem nyomulok, nem vagyok nyálas, nem színezem magam, nem sürgetem hogy talizni kéne, fel se hoztam, nem érdekel"

5 perc múlva...

"Hűűűűhaaaaaa! Csajok segítsetek kérlek, kell nekem ez a csaj!

Magánórát veszek tőletek, ne hagyjatok cserben mert egyedül nekem annyi! :D"

ironikus:D:D:D:D:D

2013. febr. 15. 20:34
 8/14 A kérdező kommentje:
Fellelkesítettetek :D
2013. febr. 15. 20:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy most te is azt csinálod, amit ő: egyszer így, aztán úgy... :D Ha eddig is természetes voltál, maradjon is így, de tudasd vele, hogy érdeklődsz iránta és nagyon szeretnéd megismerni (nagy szerelmi vallomásokat nem javasolnék, ijesztő lehet egy ismeretlen pasitól :).
2013. febr. 15. 20:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Akkor marad az ismerkedés (: :D
2013. febr. 15. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!